مشهد، میزبان بزرگترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک
سرخط خبرها

قول تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مشهد و خراسان رضوی از سوی وزیر کشاورزی

  • کد خبر: ۳۱۹۸۳۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
قول تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مشهد و خراسان رضوی از سوی وزیر کشاورزی
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: وزیر جهاد کشاورزی تامین تمامی اقلام مصرفی مورد نیاز این استان از جمله کالا‌های اساسی مانند گوشت، برنج و شکر را باتوجه به زائر پذیر بودن خراسان رضوی و مشهد طی ماه رمضان و نوروز تضمین کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری افزود: اگرچه برنامه ریزی‌ها انجام شده و سهمیه کالا‌های تنظیم بازار برای خراسان رضوی پیش بینی شده است، اما وزیر جهاد کشاورزی با توجه به شرایط خاص مشهد و این استان در میزبانی از زائران، قول تامین تمامی کالا‌ها را به میزان نیاز و بدون سقف داده است.

وی ادامه داد: امسال با توجه به همزمانی ماه رمضان و ایام نوروز و پیش بینی حضور ۱۵ میلیون زائر در این ایام، شرایط خاصی را در استان و مشهد پیش رو خواهیم داشت که در کنار جمعیت مجاوران و اتباع خارجی ساکن در مشهد الرضا ضرورت برنامه ریزی برای تامین کالا دوچندان می‌شود.

او اضافه کرد: علاوه بر این با توجه به اعلام کالابرگ حمایتی از سوی دولت پیش بینی می‌شود مصرف یک سری کالا‌های اساسی در مقایسه با سال‌های گذشته بیشتر باشد و افزایش تقاضا و مراجعه مردم برای خرید و استفاده از اعتبار کالا برگ در کنار تقاضای زائران و مسافران، تامین کالا را دارای حساسیت و اهمیت بیشتری قرار دهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ذخایر شکر، گندم و آرد استان کامل است و بدون هیچ نگرانی قابلیت تامین نیاز را داریم همچنین در زمینه تامین گوشت مرغ نیز با توجه به جوجه ریزی زیاد در ماه‌های دی و بهمن، نگرانی از باب تامین در این بخش نداریم ضمن این که توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد تنظیم بازار به قیمت کیلویی ۶۵۰ هزار ریال برای حمایت از مردم در مشهد در حال انجام است.

جعفری افزود: در زمینه تامین گوشت قرمز نیز موجودی سردخانه‌ها و گوشت منجمد خراسان رضوی در کنار کشتار دام و تولید گوشت مطلوب است که در این بخش نیز با هدف حمایت از مردم ۶۲۰ تن گوشت گوساله منجمد و ۴۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در حال توزیع در بازار است.

وی تامین روغن مصرف خانوار را در بازار خراسان رضوی به صورت عادی و بدون هیچ نگرانی اعلام کرد و افزود: تنها در زمینه حوزه روغن صنف و صنعت نگران هستیم که در حال رایزنی برای تامین نیاز در این بخش با توجه به افزایش مصرف این بخش در ایام ماه رمضان هستیم اگرچه روغن در انبار‌های کارخانه‌ها موجود است و در حال تامین برای تکمیل موجودی هستیم.

این مسوول در حوزه جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به سهیمه ۱۲ هزارتن برنج هندی این استان برای تنظیم بازار در ایام پایانی سال گفت: تنظیم بازار برنج با توزیع برنج هندی آغاز شده است، اما با توجه به این که ذائقه مردم، برنج پاکستانی را بیشتر می‌پسندد در حال تامین برنج پاکستانی برای توزیع و کنترل بازار این محصول هستیم.

جعفری افزود: در بخش تامین نهاده‌های دامی نیز در حال ذخیره سازی هستیم ضمن این که در سامانه بازارگاه به صورت روزانه و ماهیانه دامداران و مرغداران سهیمه مصوب خود را بدون هیچ مشکلی دریافت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->