واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

انتقاد عارف از عدم رسیدگی لازم دولت‌ها به خوزستان در سال‌های اخیر

  • کد خبر: ۳۱۹۸۵۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
انتقاد عارف از عدم رسیدگی لازم دولت‌ها به خوزستان در سال‌های اخیر
معاون‌اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه خوزستان جایگاه ویژه‌ای در دولت و کشور دارد، تصریح کرد: تاکنون دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال استان خوزستان با توجه به ظرفیت بالای این استان و نقش ویژه در ۸ سال دفاع مقدس و سهم بالا در کشورداری، به‌خوبی ایفا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف در دیدار با مجمع نمایندگان استان خوزستان اجرای طرح جامع کشاورزی و ۵۵۰ هزار هکتاری، تکمیل و احداث خطوط ریلی و جاده‌ای، تأمین آب شرب و حل مشکلات فاضلاب استان خوزستان را از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های دولت در راستای پیشرفت و آبادانی این استان برشمرد و گفت: در دولت طرح تشکیل کارگروه ویژه حل مسائل استان خوزستان با حضور چند وزیر مرتبط با مسائل این استان، نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور بررسی می‌شود.

همچنین سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در این جلسه گزارشی از دستاوردها و مصوبات سفر اخیر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان ارائه و تأکید کرد: با همدلی و هم‌افزایی ایجاد شده بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استانداری خوزستان و با توجه به تأکیدات و اولویت دکتر پزشکیان درخصوص حل مشکلات مردم خوزستان امیدواریم در دولت چهاردهم بخش بزرگی از دغدغه‌های مردم این استان به ویژه درخصوص آب شرب و مشکلات فاضلاب حل شود.

در این جلسه نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و دغدغه‌های خود در زمینه‌های حاشیه‌ای نشینی در مناطق کم‌برخوردار، معضل بیکاری، مشکلات آب شرب و کشاورزی، وضعیت نامساعد رودخانه‌های خوزستان، برداشت بی‌رویه آب از سرشاخه‌های رودهای استان، تکمیل طرح‌های آبرسانی غدیر، فدک و کوثر، ورود فاضلاب و پساب به رودخانه‌ها، احیای ردیف ریزگردها و وضعیت نامساعد جاده‌ها و آمار بالای تصادفات پرداختند.

از دیگر مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با معاون اول رئیس‌جمهور می‌توان به حل مسأله اشتغال بومیان در بنگاه‌های اقتصادی استان خوزستان، مهاجرت نخبگان، تعریف سازوکار عادلانه مسئولیت اجتماعی، تأمین آب کشاورزی نخیلات، ارتقاء زیرساخت‌های استانی برای پذیرایی از مسافران و گردشگران و زائران اربعین و مزار شهدای ۸ سال دفاع مقدس، اختصاص اعتبارات مالی برای اتمام طرح آبرسانی فدک و کوثر، جبران خسارات ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی، اتمام فرایند خصوصی‌سازی هفت تپه و حل مشکلات معیشتی اشاره کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->