اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، به زودی شاهد پایان مدارس کانکسی خواهیم بود

  • کد خبر: ۳۱۹۸۶۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
وزیر آموزش و پرورش: با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، به زودی شاهد پایان مدارس کانکسی خواهیم بود
ستاد اجرایی فرمان امام ۷۷۰ مدرسه را در سال جاری احداث کرده که ۶۵۰ واحد از آن مدارس کانکسی بوده است. وزیر آموزش و پرورش و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تفاهم کردند که با احداث حدود ۴۰۰ مدرسه دیگر تا قبل از مهر ۱۴۰۴، جشن پایان مدارس کانکسی در کشور را برگزار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی وزیر آمورش و پرورش با حضور در ساختمان مرکزی ستاد اجرایی فرمان امام با سید پرویز فتاح دیدار و درباره مهم‌ترین محور‌های توسعه کمی و کیفی مراکز آموزشی با کمک این ستاد گفت‌و‌گو کرد.

سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این دیدار گفت: این دومین ملاقات ما با وزیر آموزش و پرورش در ۶ ماه گذشته است. ستاد اجرایی فرمان امام سابقه فعالیت تنگاتنگ و نزدیکی با وزارت آموزش و پرورش داشته است و یکی از خدمات درخشان این ستاد کمک به تعلیم و تربیت و مدرسه سازی بوده است؛ امروز ما نیز قصد داریم این حرکت و این ارتباط را تقویت کنیم.

وی افزود: وجود مدارس کانکسی و یا مدارسی که در شأن دانش آموزان نیستند برای وجهه کشور مناسب نیست. ما می‌توانیم یک بار برای همیشه این موضوع را به اتمام برسانیم و با مدارس کانکسی خداحافظی کنیم. همین الان هم حدود ۶۵۰ مدرسه کانکسی را با احداث مدارس ایمن، جایگزین کرده‌ایم.

فتاح تاکید کرد: توسعه کمی و بهبود مدارس، بخشی از فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام است و البته در حوزه نرم‌افزاری و توسعه کیفی آموزش نیز ورود کرده‌ایم. 

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز در این دیدار گفت: امروز برای قدردانی به اینجا آمده‌ام. نگاه ستاد اجرایی فرمان امام در مسائل آموزشی کاملا رو به جلو و عملیاتی بوده که این افتخار آمیز است.

وی افزود: رئیس جمهور توسعه عدالت را در دستور کار دولت قرار داده و به خوبی می‌دانیم که توسعه عدالت آموزشی از ارکان توسعه همه جانبه عدالت در کشور است.

کاظمی گفت: ما در وزارت آموزش و پرورش روی دو موضوع تمرکز ویژه داریم؛ اول بالا بردن کیفیت آموزش و دوم محرومیت زدایی از فضای آموزشی کشور. روش‌های افزایش کیفیت آموزش را بصورت آزمایشی در شهر قدس آغاز کرده‌ایم. دنبال تحول در کلاس درس و مدیریت مدرسه‌ایم. معلم را توانمند می‌کنیم، چیدمان کلاس را تغییر می‌دهیم و سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز را اضافه می‌کنیم. این همان الگوی مدرسه تراز است که در حال پیاده سازی آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نظام مسائل هر استان را احصا کرده‌ایم، اما امروز احداث و تکمیل مدارس جایگزین کانکسی اولویت اول ماست. امید داریم با تفاهم‌نامه جاری با ستاد اجرایی فرمان امام بتوانیم تا مهر ۱۴۰۴ با تمام مدارس کانکسی کشور خداحافظی کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->