آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۹۸۹۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته که حتی بی‌نظیرتر از سال‌های قبل بود، خواهیم داشت و این روند ادامه دارد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، در جریان بازدید از کارگاه‌های ساخت المان سازمان فرهنگی شهرداری مشهد، اظهار کرد: امروز، هم در حوزه خدمات شهری و هم حوزه فرهنگی، بازدیدی از روند آماده‌سازی المان‌های شهری و محیط شهر مشهد جهت استقبال از زائران و مجاوران در ایام بهار قرآن که مصادف شده با بهار طبیعت، داشتیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه امسال روند مطلوب است، عنوان کرد: المان‌ها هم مناسبتی و متناسب با ایام بوده و هم بسیاری از آن‌ها دائمی است، بار معنوی دارد و در حوزه فرهنگ رضوی، معنوی و موضوعات مرتبط با شب‌های قدر و ایام ماه مبارک رمضان است. این المان‌ها در سطح شهر روحیه شهروندان و حال آن‌ها را خوب می‌کند.

قلندرشریف افزود: از هنرمندانی که در طراحی این المان‌ها زحمت کشیدند و ایده و طرح دادند و همچنین افرادی که در ساخت آن‌ها فعالیت دارند، تشکر می‌کنم. هنرمندان در روند طولانی فراخوان و مسابقه‌ای که بوده شرکت کردند و این طرح‌ها بین صد‌ها طرح انتخاب شده است.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه روند به‌سمت صرفه‌جویی است، اما انقباض مالی نداریم، تصریح کرد: المان‌ها از سال قبل بیشتر شده، بسیاری از المان‌ها که قابل‌بازسازی بوده، بازسازی و المان‌های جدید طراحی و نصب شده است. امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال قبل که حتی بی‌نظیرتر از سال‌های قبل بود، خواهیم داشت و این روند ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد. در ایام نوروز، خیل عظیم زائران را در مشهد داریم. جمعیت مشهد در این روزها، سه‌برابر می‌شود و به حدود ۱۰ میلیون نفر یا بیشتر می‌رسد که تأثیر مثبتی دارد، مخصوصا زائران خارجی که می‌توانند سفیری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشند؛ بنابراین سعی کردیم ایده‌پردازی‌ها به این سمت برود و در حوزه‌های فرهنگ رضوی و اسلامی ما باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->