گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده برگزار می گردد شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد احضار کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در اسپانیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وزیر پیشنهادی اقتصاد به کمیسیون انرژی مجلس رفت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: عدالت اجتماعی نیازمند مقابله با مفاسد قدرت و ثروت است | بهبود وضعیت اقتصادی کشور نیازمند اصلاح نظام بانکداری است اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از رآکتور تحقیقاتی تهران بازدید کردند پوتین تاکید کرد: همکاری روسیه و بریکس عاری از تحریم و تهدید است نیویورک‌تایمز با انتقاد از عملکرد ترامپ: آمریکا هر روز بی‌ثبات‌تر می‌شود کمبود سوخت و قطعی برق، جان نوزادان غزه را می‌گیرد اتهام‌زنی جدید گروسی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین نمی‌کند از مهم‌ترین مزایای تشکیل سازمان ملی مهاجرت، شناسنامه‌دارکردن و هویت‌سازی اتباع است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص رسیدگی ویژه به پرونده یک قتل در فریمان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی باری در نزدیکی سواحل جنوبی هند تصادف بزرگراهی در مالزی ۱۵ کشته و ۳۳ مجروح برجای گذاشت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پلیس کدام جرائم را در استعلام جذب رانندگان اینترنتی بررسی می‌کند؟ پزشکیان: هنجارشکنی هم به‌اندازه اجبار به حجاب، مورد پذیرش عموم مردم نیست توضیحات رئیس قوه‌قضائیه درباره پرونده قتل الهه حسین‌نژاد واکنش ترکیه به توقیف کشتی مادلین توسط رژیم صهیونیستی رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان کشور: دورنگه‌داشتن خودتان و خانواده‌تان از عوامل فسادزا شرط اول مبارزه با فساد است فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی: توقیف کشتی مادلین یک شکست سیاسی و نظامی بود
سرخط خبرها

پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست!

  • کد خبر: ۳۲۰۱۶۱
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
  • ۱
پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست!
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طبق مصوبه امروز، تعطیلی پنجشنبه به معنای تعطیل رسمی نیست، بلکه به مفهوم کاهش ساعت و روز کاری کارمندان است، که از ۶ روز در هفته به ۵ روز و از ۴۴ ساعت در هفته هم به ۴۰ ساعت در هفته رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی با اشاره به تصویب لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (اعاده شده از شورای نگهبان) در صحن علنی امروز، عنوان کرد: براساس تصمیم امروز مجلس کاهش ساعات کاری برای کارکنان دولت از ۴۴ ساعت در هفته را به چهل ساعت در هفته تصویب کردیم و روز‌های کاری از ۶ روز در هفته به ۵ روز در هفته از شنبه تا چهارشنبه تغییر خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پنجشنبه جزو تعطیلات رسمی کشور نیست؛ تصریح کرد: طبق مصوبه امروز مجلس، تعطیلی پنجشنبه به معنای تعطیل رسمی نیست، بلکه به مفهوم کاهش ساعت و روز کاری کارمندان است، که از ۶ روز در هفته به ۵ روز و از ۴۴ ساعت در هفته هم به ۴۰ ساعت در هفته رسید.

بابایی تصریح کرد: البته در این میان استثنائاتی هم قائل شدیم؛ مثلا برخی واحد‌های خدمات‌رسان و دستگاه و جا‌هایی که با دنیا کار می‌کنند، به این دلیل که در دنیا روز شنبه تعطیل و پنجشنبه روز کاری است از این تعطیلات مستثنی هستند. در همین راستا لزوما دستگاه‌های عملیاتی مانند گمرک و بیمارستان و نیروی انتظامی در روز‌های پنجشنبه فعال هستند.

رئیس کمیسیون اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا بخش خصوصی هم مشمول این مصوبه خواهد بود؟ گفت: برای بخش خصوصی هم تفسیری به این ترتیب آورده شده است که افرادی که در بخش خصوصی قرارداد دارند و مشمول قانون کار هستند، از لحاظ ساعت کاری به ۴۰ ساعت کار در هفته برسند؛ اما زمان و روز آن را همان شش روز در هفته نگه داشتیم؛ یعنی به بخش خصوصی اختیار داده‌ایم که در روز پنجشنبه فعال باشند؛ بنابراین در این مصوبه فقط کارمندان دولت را ساماندهی کرده‌ایم.

بابابی کارنامی با بیان اینکه ساماندهی ساعت کار کارمندان در این مصوبه با نگاه افزایش بهره‌وری و مدیریت زمان کارمندان دولت بوده است، گفت: مانند وضعیت فعلی تهران که پنج‌شنبه‌ها تعطیل است؛ تنها تفاوتی که دارد این است که ۴۴ ساعت در هفته را کار می‌کنند. در نهایت هم اگر شورای نگهبان یا هیات نظارت ایراداتی بگیرند، مجبور هستیم که ۴۰ ساعت کاری در هفته که مصوبه مجلس است را به ۴۲.۵ ساعت پیشنهاد دولت برسانیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان با اشاره به اینکه لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری حدود ماه در کمیسیون تخصصی اجتماعی مجلس دوازدهم بحث و بررسی شده است، افزود: البته این لایحه اواخر مجلس قبل تصویب شد؛ بعد در هیات نظارت و شورای نگهبان بررسی و ایراداتی به آن وارد شد که در مجلس دوازدهم در کمیسیون اجتماعی آن را رفع کردیم و نهایتا امروز تصویب شد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
0
2
به فدای سرم که پنجشنبه تعطیل رسمی نیس ، تا هی میشه تعطیل میکنن ،خجالتم خوب چیزیه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->