رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند عارف با هدف توسعه روابط تهران-دوشنبه عازم تاجیکستان شد صهیونیست‌ها به جان هم افتادند | دستگیری ۳۰ تن از معترضان و حمله کنندگان به مقر حزب نتانیاهو در تل‌آویو ترامپ خواستار بازرسی شدید اماکن ایران و انفجار تأسیسات شد (۷ خرداد ۱۴۰۴) فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه یمن
سرخط خبرها

آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است

  • کد خبر: ۳۲۰۳۳۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است
سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح پنج شنبه در سومین بخش از پنجمین سفر استانی خود در جمع نخبگان و فناوران پردیس اظهار کرد: هیچ مشکلی وجود ندارد که برای آن راه حل نداشته باشیم و وجود نداشته باشد، مشکلی که وجود دارد این است که با نبود، کمبود و عدم حضور کسانی که مهارت و علم و انگیزه اجرا مسئله را داشته باشند مواجه هستیم.

ساختار اداری به لحاظ مدیریتی یخ زده است

رئیس جمهور گفت: کارهایی که نخبگان در پارک فناوری انجام داده اند از نمونه‌ها است، اما چرا در کل کشور نتوانسته ایم برای مشکلات راه چاره‌ای پیدا کنیم باید در موردش فکر کرد، ساختار اداری ما به لحاظ مدیریتی یخ زده است و تغییری در رفتار نمی‌بینیم و یاد گرفته اند که به همه مسائل یک گونه بنگرند ودر مورد این که چه تغییری باید اعمال شود و برای رسیدن به هدف چه راه مناسبی باید پیدا شود وجود ندارد که البته ایراد از بالا هم است چون همه اختیارات را متمرکز کرده اند و مدیر و مسئول و کارشناس منطقه اختیار تصمیم گیری تغییر در حل مسئله را ندارد و همه باید از قالب تعریف شده اطاعت کنند.

به استانداران و مسئولان اختیار می‌دهیم ولی نه برای خراب کردن بلکه برای درست کردن

وی با اشاره به اینکه برای تغییر ساختارها از استانداری‌ها کار را آغاز کرده ایم گفت: بررسی‌ها و گزارشات انجام و سپس اختیار داده می‌شود اما مشکل اینجاست اگر اختیار تفویض شد بدون توانمندی کار بدتر نشود و نباید این گونه نباشد که با اختیارات همه چیز به هم ریخته شود، تفویض اختیار به معنای انجام کارهای دلخواه نیست و به توانمندی بستگی دارد، فکر می‌کنیم با تغییر مدیریت‌ها مشکلات حل می‌شود ما به استانداران و مسئولان اختیار می‌دهیم ولی نه برای خراب کردن بلکه برای درست کردن و این موضوع بررسی می‌شود.

در دانشگاه‌های نسل ۴ و ۵ دعوا سر این است که چه کار باید بکنیم که کره زمین را نابود نکنیم

رئیس جمهور با بیان اینکه تعادل و تناسب منابع و مصارف رعایت شود الان در دانشگاه‌های نسل ۴ و ۵ دعوا سر این است که چه کار باید بکنیم که کره زمین را نابود نکنیم عنوان کرد: دانشگاه‌ها نسل یک تا پنج هستند و آینده را می‌بینند و ما به نخبگان امید بسته ایم و باید توسعه شهری و توسعه اجتماعی را به دانشجویان بسپاریم.

رئیس جمهور ادامه داد: همین طوری داریم تخریب می‌کنیم و جلو می‌رویم یک دفعه چشم باز می‌کنیم و می‌بینیم هیچی نمانده است.

به جای حل مشکل مدام مدیر عوض می‌کنیم

پزشکیان با اشاره به اینکه در این کشور به جای حل مشکل مدام مدیر عوض می‌کنیم، اضافه کرد: در این کشور ۴۶- ۴۷ سال است که مدام مدیر عوض می‌کنیم به جای اینکه مشکل را پیدا کنیم و مشکل را حل کنیم؛ خیال می‌کنیم اگر آدم‌ها را کنار بگذاریم یک آدم دیگر بیاوریم مشکل حل می‌شود.

هر کس می‌تواند برای رفع ناترازی ها کمک کند دستش را می‌بوسیم

پزشکیان با بیان اینکه راه‌ها و الگوهای پیشنهادی راه‌هایی است که وضعیت فعلی را تغییر دهد گفت: اگر تبعات را نبینیم ممکن است سرمایه‌هایمان را از دست دهیم، آینده نگری سرمایه است و هر کس می‌تواند برای رفع ناترازی ها کمک دستش را می‌بوسیم.

وی بیان کرد: پیشنهاداتی که ارائه شد از طریق معاونت علمی پیگیری می‌شود، نخبگان مانده اند که به کشور و میهن کمک کنند و ما نیز بستر را فراهم می‌کنیم.

رئیس جمهور عنوان کرد: ما تلاش می‌کنیم که شعبه‌ای در کنار خلیج فارس بزنیم و آنجا را توسعه دهیم و منطقه‌ای درست شود که بازار آزاد باشد و مقررات خود به موازات منافع کشور داشته باشد.

پزشکیان گفت: ذهن‌های اداری به سادگی تغییر نمی‌کنند و نخبگان دارای ذهن اداری نیستند، مدیران ارشد که تصمیم گیر هستند باید تغییر کنند تا خدمات به بهترین نحو به مردم ارائه شوند.

وی با بیان اینکه باید سیستمی درست کنیم که مردم در هر نقطه‌ای از کشور خدمات باکیفیت پزشکی دریافت کنند، افزود: باید برای ساختار فکر کنیم و ما نیز پشتیبان خواهیم بود، خدمات باید با کیفیت و برتر باشند و باید مطمئن باشیم که بهترین خدمات ارائه می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->