۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

رویترز: آمریکا می‌خواهد نفتکش‌های ایرانی در دریا را بازرسی کند

  • کد خبر: ۳۲۰۴۳۱
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
رویترز: آمریکا می‌خواهد نفتکش‌های ایرانی در دریا را بازرسی کند
منابع خبری به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که دولت دونالد ترامپ در حال بررسی طرحی برای بازرسی نفتکش‌های ایرانی در دریا، با دستاویز قرار دادن توافق بین‌المللی «PSI» است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که دولت دونالد ترامپ در حال بررسی طرحی برای بازرسی نفتکش‌های ایرانی در دریا، بر اساس یک توافق بین‌المللی به بهانه مقابله با گسترش سلاح‌های کشتار جمعی است.

رویترز نوشت که در هفته‌های نخست دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، دولت وی دو دور جدید از تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کرده است که شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت و آنچه «ناوگان پنهان» خوانده می‌شود را هدف قرار داده است. این ناوگان شامل نفتکش‌های قدیمی‌ای است که بدون پوشش بیمه‌ای غربی فعالیت کرده و نفت کشور‌های تحت تحریم را منتقل می‌کنند.

طبق گزارش این خبرگزاری، بر اساس گزارش شش منبع آگاه، دولت ترامپ اکنون به دنبال راه‌هایی است که به کشور‌های متحد امکان دهد نفتکش‌هایی را که از مسیر‌های راهبردی مانند تنگه ملاکا در آسیا و دیگر آبراه‌های بین‌المللی عبور می‌کنند، متوقف کرده و مورد بازرسی قرار دهند.

رویترز مدعی شد که «این اقدام می‌تواند موجب تأخیر در تحویل نفت خام به پالایشگاه‌ها شود و طرف‌هایی را که در تسهیل این تجارت نقش دارند، در معرض آسیب‌های حیثیتی و تحریم‌ها قرار دهد».

یکی از این منابع گفت: «لازم نیست کشتی‌ها را غرق کنید یا افراد را بازداشت کنید تا تأثیر بازدارنده‌ای ایجاد شود. همین تأخیر در تحویل [نفت]می‌تواند عدم اطمینان در این شبکه تجاری غیرقانونی ایجاد کند و ریسک ادامه فعالیت را افزایش دهد.»

دولت آمریکا همچنین در حال بررسی این موضوع است که آیا می‌توان این بازرسی‌ها را تحت چارچوب ابتکار امنیت اشاعه (Proliferation Security Initiative) که در سال ۲۰۰۳ با هدف جلوگیری از قاچاق سلاح‌های کشتار جمعی راه‌اندازی شد، انجام داد یا خیر. این ابتکار تاکنون بیش از ۱۰۰ کشور را به خود جذب کرده است.

به گفته یکی از منابع، این مکانیسم می‌تواند به دولت‌های خارجی اجازه دهد تا به درخواست واشنگتن، محموله‌های نفتی ایران را هدف قرار دهند، که در نتیجه آن، روند تحویل نفت به تأخیر افتاده و زنجیره‌های تأمین مورد نیاز تهران برای کسب درآمد مختل خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->