به گزارش شهرآرانیوز؛ حجتالاسلام عماد دخانی امروز، ۱۸ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری خدمات سفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه معتادان متجاهر، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری مستقیم دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، بهزیستی و نیروی انتظامی ۲۷ مرکز با ظرفیت ۷۰۰۰ نفر را در سطح شهر پیشبینی کردند که پذیرای این افراد باشند.
وی بیان کرد: بنابر دستورات قضایی مجموعه شهرداری مشهد، امسال در حوزه جمعآوری متکدیان، به شهرداریهای مناطق هم مجوز داده شده است. مجموعه «خانه سبز» شهرداری فقط به متکدیان اختصاص دارد.
دخانی ادامه داد: توانمندسازی این افراد در مجموعه «خانه سبز» با توجه به اینکه اغلب آنها تکدیگری میکنند، در دستورکار است. بیش از ۸۰ درصد این افراد صاحب خانهوخانواده هستند، اما بهواسطه عدم مهارتهای لازم، ارتباط مؤثر آنها با خانواده قطع شده و امسال دنبال این هستیم که این ارتباط برقرار شود.