سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جولانی با ترامپ دیدار می‌کند عارف با پدر شهید آل‌هاشم دیدار کرد جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول
سرخط خبرها

قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۳۲۰۷۹۲
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم
رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق ابتدایی خود در صحن علنی مجلس عنوان کرد: امروز بیش از هرزمان دیگر روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی‌سازی تحریم امکان‌پذیر است. پس منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف صبح امروز، یکشنبه ۱۹ اسفند در نطق ابتدایی خود در صحن علنی مجلس عنوان کرد: تاکید رهبر حکیم انقلاب بر حفظ انسجام درونی دستگاه‌ها و انسجام میان قوا، راهنمای عمل و نصب العین ماست. ایشان بر انسجام تمام سطوح قوا تاکید کردند و این همکاری و هم‌افزایی را  شرط اول پیشبرد امور عنوان نمودند.

وی ادامه داد: تمامی مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران اگر خود را ولایتمدار و علاقمند به منافع ایران عزیز و مردم می‌دانند، باید در راستای انسجام و همکاری کامل میان دستگاه‌ها و قوا قدم بردارند و بدانند که حرکت خلاف این راهبرد مشخص، خلاف منافع ملی و منویات ولی امر است. ما  هدفی جز حل مشکلات مردم و کشور نداریم و این هدف مستلزم موفقیت دولت و همکاری قواست.

قالیباف افزود: روز گذشته، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان، در جمع کارگزاران نظام و خدمتگزاران مردم، راهبردها و راه‌کارهای مهمی جهت حل مسائل کشور بیان فرمودند که لازم است همینجا برآمادگی کامل مجلس شورای اسلامی در جهت اجرای فرامین حکیمانه‌ی معظم له و همراهی با سایر دستگاه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در مسیر پیشرفت ایران عزیز  تأکید نمایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه‌ انقلاب بر اولویت داشتن حل مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید نمودند. ایشان به صراحت بیان کردند عمده‌ی تلاش دستگاه‌ها باید متوجه موضوع حل معیشت مردم باشد. از همین روی عمده‌ی تلاش ما مسئولان نظام و نمایندگان مردم نیز باید به بهبود معیشت معطوف شود و هیچ موضوعی نباید این اصل مسلم را به حاشیه ببرد؛ درنتیجه  عمده‌ی تلاش مجلس شورای اسلامی و نمایندگان نیز ان‌شاءالله بر حل مشکلات معیشتی معطوف خواهد شد و حفظ انسجام قوا را نیز شرط موفقیت این تلاش‌ها می‌دانیم.

قالیباف تصریح کرد: در پایان درباره ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مذاکره با ایران، باید گفت رفتارهای رئیس جمهور آمریکا با دیگر کشورها به روشنی نشان می‌دهد، این اظهارات صرفا فریب «مذاکره نمایی» با هدف تحمیل خلع سلاح ایران است که وی در «سند سیاستی» آمریکا آن را امضا کرده است این یک امر بدیهاست که هیچ مذاکره‌ای زیر سایه‌ی شمشیر تهدید بادستورکار تحمیل امتیازخواهی های جدید به رفع تحریم منجر نمی شود و به نتیجه ای نمی رسد، مگر تحقیر ملت عزتمند ایران. 

رئیس قوه مقننه یادآور شد: امروز بیش از هرزمان دیگر روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی سازی تحریم امکان پذیر است لذا ما منتظر هیچ نامه ای از سوی آمریکا نمی مانیم و معتقدیم با استفاده از ظرفیت‌های عظیم داخلی و فرصت‌های توسعه‌ی روابط خارجی با دیگر کشورها می توان به چنان جایگاهی رسید که دشمن چاره ای جز رفع تحریم ها در قالب ادامه مذاکرات با کشورهای باقی مانده در برجام نداشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->