عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه
سرخط خبرها

قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۳۲۰۷۹۲
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم
رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق ابتدایی خود در صحن علنی مجلس عنوان کرد: امروز بیش از هرزمان دیگر روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی‌سازی تحریم امکان‌پذیر است. پس منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف صبح امروز، یکشنبه ۱۹ اسفند در نطق ابتدایی خود در صحن علنی مجلس عنوان کرد: تاکید رهبر حکیم انقلاب بر حفظ انسجام درونی دستگاه‌ها و انسجام میان قوا، راهنمای عمل و نصب العین ماست. ایشان بر انسجام تمام سطوح قوا تاکید کردند و این همکاری و هم‌افزایی را  شرط اول پیشبرد امور عنوان نمودند.

وی ادامه داد: تمامی مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران اگر خود را ولایتمدار و علاقمند به منافع ایران عزیز و مردم می‌دانند، باید در راستای انسجام و همکاری کامل میان دستگاه‌ها و قوا قدم بردارند و بدانند که حرکت خلاف این راهبرد مشخص، خلاف منافع ملی و منویات ولی امر است. ما  هدفی جز حل مشکلات مردم و کشور نداریم و این هدف مستلزم موفقیت دولت و همکاری قواست.

قالیباف افزود: روز گذشته، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان، در جمع کارگزاران نظام و خدمتگزاران مردم، راهبردها و راه‌کارهای مهمی جهت حل مسائل کشور بیان فرمودند که لازم است همینجا برآمادگی کامل مجلس شورای اسلامی در جهت اجرای فرامین حکیمانه‌ی معظم له و همراهی با سایر دستگاه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در مسیر پیشرفت ایران عزیز  تأکید نمایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه‌ انقلاب بر اولویت داشتن حل مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید نمودند. ایشان به صراحت بیان کردند عمده‌ی تلاش دستگاه‌ها باید متوجه موضوع حل معیشت مردم باشد. از همین روی عمده‌ی تلاش ما مسئولان نظام و نمایندگان مردم نیز باید به بهبود معیشت معطوف شود و هیچ موضوعی نباید این اصل مسلم را به حاشیه ببرد؛ درنتیجه  عمده‌ی تلاش مجلس شورای اسلامی و نمایندگان نیز ان‌شاءالله بر حل مشکلات معیشتی معطوف خواهد شد و حفظ انسجام قوا را نیز شرط موفقیت این تلاش‌ها می‌دانیم.

قالیباف تصریح کرد: در پایان درباره ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مذاکره با ایران، باید گفت رفتارهای رئیس جمهور آمریکا با دیگر کشورها به روشنی نشان می‌دهد، این اظهارات صرفا فریب «مذاکره نمایی» با هدف تحمیل خلع سلاح ایران است که وی در «سند سیاستی» آمریکا آن را امضا کرده است این یک امر بدیهاست که هیچ مذاکره‌ای زیر سایه‌ی شمشیر تهدید بادستورکار تحمیل امتیازخواهی های جدید به رفع تحریم منجر نمی شود و به نتیجه ای نمی رسد، مگر تحقیر ملت عزتمند ایران. 

رئیس قوه مقننه یادآور شد: امروز بیش از هرزمان دیگر روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی سازی تحریم امکان پذیر است لذا ما منتظر هیچ نامه ای از سوی آمریکا نمی مانیم و معتقدیم با استفاده از ظرفیت‌های عظیم داخلی و فرصت‌های توسعه‌ی روابط خارجی با دیگر کشورها می توان به چنان جایگاهی رسید که دشمن چاره ای جز رفع تحریم ها در قالب ادامه مذاکرات با کشورهای باقی مانده در برجام نداشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->