مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

رضاوند بازی با النصر را از دست داد

  • کد خبر: ۳۲۰۸۶۱
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
رضاوند بازی با النصر را از دست داد
هافبک تیم فوتبال استقلال بخاطر مصدومیت به بازی فرداشب تیمش مقابل النصر نمی‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال در آستانه دیداری سرنوشت‌ساز مقابل النصر، یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان خود را در اختیار نخواهد داشت. آبی‌پوشان پایتخت که فردا شب در مرحله برگشت یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا برابر النصر عربستان صف‌آرایی می‌کنند، آرش رضاوند را به دلیل مصدومیت در ترکیب نخواهند داشت.

این هافبک میانی که در تمرینات اخیر استقلال دچار آسیب‌دیدگی شده بود، در آخرین جلسه تمرینی تیمش در ورزشگاه فهد بن عبدالعزیز حضور پیدا نکرد و شرایط او برای بازی مقابل النصر مبهم باقی ماند.

طبق گزارش‌های منتشرشده، رضاوند از ناحیه رباط داخلی دچار آسیب‌دیدگی شده و بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد که این بازیکن ممکن است حداقل یک ماه از میادین دور باشد در نتیجه او در بازی با النصر حضور نخواهد داشت.

رضاوند که در ۲۷ مسابقه این فصل برای استقلال به میدان رفته، یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی تیم محسوب می‌شود و غیبت او می‌تواند برنامه‌های کادر فنی را دچار تغییر کند. در حالی که این بازیکن در لیگ برتر نیز دو مسابقه را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، اکنون شرایط او نگران‌کننده‌تر شده و ممکن است بازی‌های بیشتری را از دست بدهد.

با توجه به کمبود بازیکنان در ترکیب استقلال، میودراگ بوژوویچ احتمالاً مجبور خواهد شد در غیاب رضاوند از زبیر نیک‌نفس در خط هافبک استفاده کند. استقلالی‌ها که در این مسابقه با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستند، امیدوارند بتوانند با ترکیب جایگزین مناسب مقابل تیم پرستاره النصر نتیجه مطلوبی بگیرند. با این حال، غیبت رضاوند می‌تواند تأثیر مهمی بر عملکرد خط میانی تیم داشته باشد و باید دید که آبی‌پوشان چگونه این خلأ را پر خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->