ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟ ساپینتو تمرینات استقلال را برای ۶ روز تعطیل کرد یک ستاره دیگر بارسلونا هم مصدوم شد! ویدئو | تشییع صابر کاظمی، والیبالیست فقید تیم ملی در روستای قانقرمه آق‌قلا گلستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | خلاصه بازی منچسترسیتی و دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا (۱۵ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | خلاصه بازی بارسلونا و کلوب بروژ در لیگ قهرمانان اروپا (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تغییر و تحول در فولاد آغاز شد
سرخط خبرها

چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است

  • کد خبر: ۳۲۰۸۸۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
  • ۲
چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است
سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان به تشریح آخرین شرایط تیمش پیش از جام ملت‌های آسیا پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس چمنیان درباره آخرین وضعیت تیم ملی نوجوانان پیش از جام ملت‌های زیر ۱۷ سال عربستان، اظهار داشت: پس از مسابقات مقدماتی در اردن با یک برنامه مدون برنامه اردو‌های خود را پیگیری کردیم. چالش بزرگ ما همزمانی اردو‌ها با مسابقات لیگ برتر نوجوانان کشور و تهران بود. این تداخل باعث شد در بیشتر اردو‌ها تمام بازیکنان را نداشته باشیم یا فقط ۳_۲ جلسه با ما تمرین کنند.

وی افزود: با همین چالش طبق همکاری و همراهی برخی استان‌ها مثل خراسان رضوی، گلستان و اصفهان اردو‌های خوبی برگزار کردیم. از حمایت مسئولان این استان‌ها و فدراسیون فوتبال برای برگزاری اردو در شهرستان و مرکز ملی فوتبال تشکر می‌کنم سرمربی تیم ملی نوجوانان اضافه کرد: تورنمنت ۸ جانبه بلاروس به ویژه برای نفراتی که پس از مسابقات مقدماتی به ما اضافه شدند تجربه خیلی خوبی بود.

نزدیک ۵۰ درصد تیم نسبت به مسابقات اردن تغییر کرده است و این نفرات برای اولین بار در بازی بین‌المللی حاضر می‌شدند. در کل تجربه خوبی کسب کردند.

چمنیان افزود: برحسب وظیفه و نیاز تیم سعی کردیم نفراتی که ندیده یا کمتر دیده بودیم در اردو‌های اخیر ببینیم. پس از بلاروس ۵ روز در کویت بودیم و ۶ بازی بین‌المللی اخیر خیلی در شناخت ایراد‌ها و درس گرفتن به ما کمک کرد. وی عنوان کرد: اکنون هم در حال برگزاری آخرین اردوی خود در سال ۱۴۰۳ هستیم. با هماهنگی و تصویب فدراسیون قرار است ۳ فروردین به عربستان اعزام شویم. در این سفر توفیق زیارت خانه خدا فرصت خوبی است تا از فیوضات معنوی در آستانه جام ملت‌ها بهره‌مند شویم.

سرمربی تیم ملی نوجوانان تاکید کرد: همچنین امیدواریم یک تا دو بازی دوستانه در عربستان برگزار کنیم. از جمع فعلی ۲۳ بازیکن به مسابقات جام ملت‌ها می‌روند. امیدوارم بچه‌های شایسته ایران ضمن کسب سهمیه جام جهانی ما را به هدف اصلی خود یعنی فینال جام ملت‌ها برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
0
0
ما هم امیدواریم که انتخاب آقای چمنیان بحق بوده باشه و باعث افتخار ایران بشن واگر خدای نکرده افراد مستعد جا مانده باشند بنا به دلایلی از تیم .ونتیجه مطلوب حاصل نشود ،مسئولیتش با ایشونه که می توانستند از استعدادهای ناب استفاده بکنند و نکردند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
0
0
مدیون نوجوان‌های لایق وخانوادهاشونه کسی که تیمی رو ببره که باعث سرشکستگی ایران بشه بواسطه عدم انتخاب درست به حق
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->