سقوط مرگبار ۸ عضو یک خانواده به چاه در کوهدشت | همگی فوت شدند+ فیلم و اسامی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرده‌برداری از راز ۱۱ ساله خانه وحشت | اعترافات شوک‌آور قاتلان پس از یک دهه فرار پرواز‌ها و سفر‌های هوایی به مشهد در روز میلاد امام رضا(ع) رکورد ۷ ساله را شکست (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۱ مصدوم بر اثر دو تصادف خودرویی در مشهد و گلبهار (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت خونین بر اثر اختلاف خانوادگی | پسر ۱۷ ساله برادرش را به قتل رساند موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر مصرف سوخت و ۹ برابر آلایندگی بیشتری دارند نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۴ استان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد
سرخط خبرها

افطار تا سحر چه بخوریم؟

  • کد خبر: ۳۲۱۰۲۱
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
افطار تا سحر چه بخوریم؟
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان گفت: روزه‌داران از تمام گروه‌های غذایی در وعده‌های افطار و سحر استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اسماعیل‌زاده، با اشاره به اهمیت رعایت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، گفت: روزه‌داران از تمام گروه‌های غذایی در وعده‌های افطار و سحر استفاده کنند.

افطار را با نوشیدنی گرم و خرما آغاز کنید

وی تأکید کرد: روزه‌داران بهتر است افطار خود را با یک لیوان آب ولرم یا چای کم‌رنگ به همراه دو عدد خرما باز کنند. پس از آن، مصرف غذا‌های سبک مانند سوپ، آش، انواع حلیم یا پنیر توصیه می‌شود. همچنین، افرادی که وزن طبیعی دارند، بهتر است بین وعده افطار و شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند، اما برای افرادی که اضافه‌وزن دارند، مصرف همزمان افطار و شام پیشنهاد می‌شود تا از دریافت کالری اضافی جلوگیری شود.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در وعده شام، باید از مواد غذایی متنوع شامل لبنیات و سبزیجات استفاده شود. همچنین، دو تا دو و نیم ساعت پس از شام، مصرف میوه و نوشیدنی‌هایی مانند آب و چای توصیه می‌شود.

اجتناب از مصرف غذا‌های شور و کافئین‌دار

وی درباره وعده سحری نیز گفت: بهتر است این وعده مشابه وعده ناهار باشد و از مصرف غذا‌های شور، نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند چای پررنگ، قهوه و نسکافه اجتناب شود، چرا که این موارد باعث تشنگی در طول روز خواهند شد. همچنین، مصرف بیش از حد پروتئین در سحر توصیه نمی‌شود، زیرا دفع مواد زائد ناشی از آن، نیاز بدن به آب را افزایش می‌دهد.

اسماعیل‌زاده در ادامه به اهمیت فعالیت بدنی در ایام روزه‌داری اشاره کرد و گفت: برخی افراد به دلیل ترس از تشنگی، فعالیت بدنی را کنار می‌گذارند، اما توصیه می‌شود ورزش سبک یا نیم ساعت قبل از افطار یا دو ساعت بعد از آن انجام شود.

حفظ آب بدن با سبزیجات و میوه‌های پر آب

وی همچنین نسبت به مصرف شیرینی‌هایی مانند زولبیا و بامیه هشدار داد و خاطرنشان کرد: این مواد دارای قند و چربی بالا هستند و مصرف بیش از حد آنها توصیه نمی‌شود. برای تأمین آب بدن نیز مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و میوه‌هایی با آب پنهان مفید خواهد بود.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان درباره روزه‌داری زنان باردار و شیرده گفت: این افراد باید با پزشک خود مشورت کنند، زیرا شرایط آنها بسته به ماه بارداری یا دوره شیردهی متفاوت است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->