کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه! ۲۰ قاضی فعال در مدارس مشهد
سرخط خبرها

«انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۱۴۳۸
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
«انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد
متخصصان بنابر یک مطالعه جدید مدعی شدند مصرف روزانه ۱۰۰ کالری انبه (حدود ۲ فنجان) می‌تواند میزان حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند بدون اینکه به افزایش وزن منجر شود و در نتیجه، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه که در موسسه فناوری ایلینوی روی ۴۸ فرد ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، بررسی کرد چگونه مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در بزرگسالان دارای اضافه‌وزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین تاثیر می‌گذارد. نتایج نشان داد مقاومت به انسولین در افرادی که انبه مصرف کردند کاهش قابل‌توجهی داشت. عملکرد سلول‌های بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبودی چشمگیر داشت.

نکته دیگر این بود که ترکیب بدنی در گروه مصرف‌کننده‌ی انبه ثابت ماند در حالی که در گروه کنترل که مواد غذایی با میزان کالری مشابه مصرف کرده بود، افزایش جزئی، اما معناداری در وزن بدن مشاهده شد. این موضوع انبه را به گزینه‌ای سالم برای قلب در مقایسه با تنقلات شیرین دارای کالری مشابه تبدیل می‌کند.

«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه می‌گوید: این یافته‌ها پژوهش‌های پیشین را تایید می‌کند مبنی بر اینکه مصرف انبه به افزایش وزن منجر نمی‌شود. اگرچه سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست، اما بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدان ناشی از مصرف انبه ممکن است عامل میانجی در کنترل قند خون باشد.

روزنامه دیلی‌میل توصیه می‌کند تکه‌های یخ‌زده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کنید یا آن را به گوجه‌فرنگی و فلفل خردشده اضافه کنید تا یک چاشنی شیرین و خوش‌طعم برای روی ماهی درست کنید. با برش‌های انبه تازه در کنار ماست و گرانولا نیز می‌توان یک دسر گرمسیری عالی داشت.

اگر هم عجله دارید، می‌توانید انبه را در هواپز خشک کنید و به‌عنوان میان‌وعده‌ای سالم همراه داشته باشید. به این ترتیب، حتی وقتی که دیگر فصل انبه نیست، این میوه خشک یک افزودنی لذت‌بخش به ترکیب آجیل و خشکبار خواهد بود.

اگر هواپز شما تنظیم خشک‌کن ندارد، کمترین دما را انتخاب کنید. انبه را به‌صورت نواری یا مکعبی خرد کنید؛ اگر انبه را در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود سه ساعت بپزید، انبه‌ای بافت‌دار و جویدنی خواهید داشت که نیمی از زمان مورد نیاز در یک خشک‌کن سنتی یا فر است.

یک گزینه دیگر این است که انبه را پوره کرده و لواشک درست کنید. برای این کار، انبه را در مخلوط کن بریزید، کمی عسل به آن اضافه کنید و روی سینی فر پهن کنید و در دمای پایین یا روی تنظیم خشک‌کن به مدت شش ساعت قرار دهید. پس از آنکه خنک شد به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از سینی جدا کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->