دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۱۰۲۷
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند
فوق‌تخصص قلب و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: روزه‌داری و کاهش مصرف مواد غذایی موجب استراحت قلب می‌شود؛ به نحوی که در ایام ماه مبارک رمضان، تعداد بیماران قلبی بستری کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند، اما بیماران دچار نارسایی قلبی باید حتماً با مشورت پزشک معالج خود و براساس شرایط جسمانی که در آن قرار دارند، اقدام به روزه‌داری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود ابراهیمی با اشاره به اینکه خداوند سود رساننده کامل و جامع است و مهمانی خدا برای پیدا کردن سلامت نفس اهمیت زیادی دارد، گفت: به طور متعارف روزه داری (نخوردن و نیاشامیدن) باعث سبک‌تر شدن سیستم گوارشی و استراحت بیشتر قلب می‌شود. 

وی ادامه داد: فارغ از تحقیقات و نتایج آنها، در صحنه عمل ضریب اشغال تخت بخش قلب در بیش از ۳۰ دوره ماه مبارک رمضان که به عنوان عضو هیأت علمی مشغول بودم به یک سوم می‌رسد که این امرکاملا متفاوت با ماه قبل و بعد از ماه مبارک رمضان است. 

دکتر ابراهیمی با بیان اینکه بیماران قلبی که در این ماه بستری می‌شوند عموما بعد از مصرف یک افطار یا سحری سنگین مراجعه کرده‌اند، گفت: در خصوص بیماری‌های مرتبط با قلب، باتوجه به شیوع پر فشاری خون، می‌توان با تغییر زمان مصرف دارو‌ها و استفاده از دارو‌های مدر در فاصله افطار تا سحر این بیماران روزه بگیرند.

وی تأکید کرد: بیماران سالمندی که در طی روز دچار افت فشار خون، سرگیجه و یا زمین خوردگی می‌شوند مجاز به روزه داری نیستند، اما اگر بتوان بدون هیچ آسیبی دارو‌ها را در دو وعده افطار وسحر استفاده کرد توصیه به روزه داری می‌شود البته بهتر است باکنترل فشار خون بعد از یکی یا دو روز از موفقیت یا نیاز به اصلاح دارو اطمینان حاصل کرد. 

دکتر ابراهیمی با تأکید براینکه افراد مسن و دیابتی دقت بیشتری داشته باشند و به علائم افت فشار خون به ویژه در سالمندان دقت شود، گفت: دارو‌های مدر که باعث کاهش حجم مایعات بدن می‌شوند و عموما در نارسایی قلبی مورد استفاده قرار میگیرند را می‌توان در فاصله افطار تا سحر مصرف کرد. 

وی با اشاره به اینکه برای کاهش انباشت مایه در بدن بیماران نارسایی قلبی دو توصیه کاهش مصرف نمک و استفاده از دارو‌های مدر توصیه می‌شود، گفت:افراد مبتلا به نارسایی قلب با توجه به علائم نارسایی قلب و زمینه پیدایش نارسایی شرایط متفاوتی برای روزه داری دارند. 

وی ادامه داد:اگر زمینه بیماری به دلیل وضعیت عروق قلبی و جریان خون دچار اختلال است و خطرات کم خونی و سکته مجدد وجود داشته باشد ناگریز دارو‌ها طبق شرایط باید مصرف شود و روزه داری توصیه نمی‌شود، اما اگر زمینه بروز و خود نارسایی قلب تحت کنترل قلب باشد امکان روزه داری وجود دارد. 

دکتر ابراهیمی بیان کرد: سکته قلبی حالت اورژانس است و بیمار در اولین فرصت باید به مرکز درمانی مراجعه کند بنابراین اگر درمان بیمار با بازشدن رگ‌ها مرتفع شده است و دارو‌های نگهدارنده مصرف می‌کند می‌تواند روزه بگیرد، اما اگر شرایط بیمار به دلیل شرایط جسمانی به وضعیت با ثبات نرسیده است امکان روزه داری وجود ندارد.

وی گفت: ماه مبارک رمضان زمینه اصلاح سبک زندگی است و در این ماه با برکت درصد قابل توجهی از مصرف کنندگان سیگار، از دخانیات کمتری استفاده می‌کنند که همین امر تأثیر زیادی در سلامت جسمی و روحی آنها دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->