گرد و خاک تا چه زمانی مهمان تهران است؟ زنگ هشدار سالمندی جمعیت در چند استان کشور | سالمندی در حال زنانه شدن واژگونی پژو روی پل آزادی مشهد | گره ترافیکی در دو مسیر اصلی (۷ مهر ۱۴۰۴) + فیلم بیش از ۱۹۰ هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا نظارت و مدیریت ویژه بر وضعیت آب مشهد هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ایستاده در آتش روشنای شهرمان «بی‌تحرکی» تهدیدی جدی برای سلامت قلب بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی مهریه و نفقه در زندان‌های کشور بازسازی صحنه قتل پس از ۱۹۰ روز توسط متهم فراری | ماجرای قتل با ۹۰ ساچمه ماجرای روزی که ایران، مهم‌ترین فرماندهان نظامی‌اش را از دست داد حقوق و مزایای معلمان مدارس استثنایی افزایش می‌یابد؟ | تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز ناشنوا و کم‌شنوا در مدارس کشور بهمن چوبی اصل، جاسوس برجسته موساد در ایران اعدام شد (۷ مهر ۱۴۰۴)  رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: اسنپ‌بک تحریم جدیدی ندارد وزیر آموزش و پرورش: ساختار نظام آموزشی ما مربوط به ۵۰ سال گذشته است هاری درمان ندارد | پیشگیری تنها راه نجات است
سرخط خبرها

روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۱۰۲۷
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند
فوق‌تخصص قلب و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: روزه‌داری و کاهش مصرف مواد غذایی موجب استراحت قلب می‌شود؛ به نحوی که در ایام ماه مبارک رمضان، تعداد بیماران قلبی بستری کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند، اما بیماران دچار نارسایی قلبی باید حتماً با مشورت پزشک معالج خود و براساس شرایط جسمانی که در آن قرار دارند، اقدام به روزه‌داری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود ابراهیمی با اشاره به اینکه خداوند سود رساننده کامل و جامع است و مهمانی خدا برای پیدا کردن سلامت نفس اهمیت زیادی دارد، گفت: به طور متعارف روزه داری (نخوردن و نیاشامیدن) باعث سبک‌تر شدن سیستم گوارشی و استراحت بیشتر قلب می‌شود. 

وی ادامه داد: فارغ از تحقیقات و نتایج آنها، در صحنه عمل ضریب اشغال تخت بخش قلب در بیش از ۳۰ دوره ماه مبارک رمضان که به عنوان عضو هیأت علمی مشغول بودم به یک سوم می‌رسد که این امرکاملا متفاوت با ماه قبل و بعد از ماه مبارک رمضان است. 

دکتر ابراهیمی با بیان اینکه بیماران قلبی که در این ماه بستری می‌شوند عموما بعد از مصرف یک افطار یا سحری سنگین مراجعه کرده‌اند، گفت: در خصوص بیماری‌های مرتبط با قلب، باتوجه به شیوع پر فشاری خون، می‌توان با تغییر زمان مصرف دارو‌ها و استفاده از دارو‌های مدر در فاصله افطار تا سحر این بیماران روزه بگیرند.

وی تأکید کرد: بیماران سالمندی که در طی روز دچار افت فشار خون، سرگیجه و یا زمین خوردگی می‌شوند مجاز به روزه داری نیستند، اما اگر بتوان بدون هیچ آسیبی دارو‌ها را در دو وعده افطار وسحر استفاده کرد توصیه به روزه داری می‌شود البته بهتر است باکنترل فشار خون بعد از یکی یا دو روز از موفقیت یا نیاز به اصلاح دارو اطمینان حاصل کرد. 

دکتر ابراهیمی با تأکید براینکه افراد مسن و دیابتی دقت بیشتری داشته باشند و به علائم افت فشار خون به ویژه در سالمندان دقت شود، گفت: دارو‌های مدر که باعث کاهش حجم مایعات بدن می‌شوند و عموما در نارسایی قلبی مورد استفاده قرار میگیرند را می‌توان در فاصله افطار تا سحر مصرف کرد. 

وی با اشاره به اینکه برای کاهش انباشت مایه در بدن بیماران نارسایی قلبی دو توصیه کاهش مصرف نمک و استفاده از دارو‌های مدر توصیه می‌شود، گفت:افراد مبتلا به نارسایی قلب با توجه به علائم نارسایی قلب و زمینه پیدایش نارسایی شرایط متفاوتی برای روزه داری دارند. 

وی ادامه داد:اگر زمینه بیماری به دلیل وضعیت عروق قلبی و جریان خون دچار اختلال است و خطرات کم خونی و سکته مجدد وجود داشته باشد ناگریز دارو‌ها طبق شرایط باید مصرف شود و روزه داری توصیه نمی‌شود، اما اگر زمینه بروز و خود نارسایی قلب تحت کنترل قلب باشد امکان روزه داری وجود دارد. 

دکتر ابراهیمی بیان کرد: سکته قلبی حالت اورژانس است و بیمار در اولین فرصت باید به مرکز درمانی مراجعه کند بنابراین اگر درمان بیمار با بازشدن رگ‌ها مرتفع شده است و دارو‌های نگهدارنده مصرف می‌کند می‌تواند روزه بگیرد، اما اگر شرایط بیمار به دلیل شرایط جسمانی به وضعیت با ثبات نرسیده است امکان روزه داری وجود ندارد.

وی گفت: ماه مبارک رمضان زمینه اصلاح سبک زندگی است و در این ماه با برکت درصد قابل توجهی از مصرف کنندگان سیگار، از دخانیات کمتری استفاده می‌کنند که همین امر تأثیر زیادی در سلامت جسمی و روحی آنها دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->