ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟ ورود بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی به عربستان امتحانات کشوری پایه نهم چطور تصحیح می‌شوند؟ مادران دانشجو به ازای هر فرزند، ۵ نیم‌سال سنوات مازاد دریافت می‌کنند جایگزینی برند‌های شیرخشک متابولیک با نمونه‌های وارداتی طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود جزئیات ثبت‌نام پایگاه‌های تابستانی دانش‌آموزان اعلام شد پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان | انتقال توده گردوخاک از عراق به ۳ استان غربی و جنوبی (۴ خرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد
سرخط خبرها

روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۱۰۲۷
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند
فوق‌تخصص قلب و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: روزه‌داری و کاهش مصرف مواد غذایی موجب استراحت قلب می‌شود؛ به نحوی که در ایام ماه مبارک رمضان، تعداد بیماران قلبی بستری کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند، اما بیماران دچار نارسایی قلبی باید حتماً با مشورت پزشک معالج خود و براساس شرایط جسمانی که در آن قرار دارند، اقدام به روزه‌داری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود ابراهیمی با اشاره به اینکه خداوند سود رساننده کامل و جامع است و مهمانی خدا برای پیدا کردن سلامت نفس اهمیت زیادی دارد، گفت: به طور متعارف روزه داری (نخوردن و نیاشامیدن) باعث سبک‌تر شدن سیستم گوارشی و استراحت بیشتر قلب می‌شود. 

وی ادامه داد: فارغ از تحقیقات و نتایج آنها، در صحنه عمل ضریب اشغال تخت بخش قلب در بیش از ۳۰ دوره ماه مبارک رمضان که به عنوان عضو هیأت علمی مشغول بودم به یک سوم می‌رسد که این امرکاملا متفاوت با ماه قبل و بعد از ماه مبارک رمضان است. 

دکتر ابراهیمی با بیان اینکه بیماران قلبی که در این ماه بستری می‌شوند عموما بعد از مصرف یک افطار یا سحری سنگین مراجعه کرده‌اند، گفت: در خصوص بیماری‌های مرتبط با قلب، باتوجه به شیوع پر فشاری خون، می‌توان با تغییر زمان مصرف دارو‌ها و استفاده از دارو‌های مدر در فاصله افطار تا سحر این بیماران روزه بگیرند.

وی تأکید کرد: بیماران سالمندی که در طی روز دچار افت فشار خون، سرگیجه و یا زمین خوردگی می‌شوند مجاز به روزه داری نیستند، اما اگر بتوان بدون هیچ آسیبی دارو‌ها را در دو وعده افطار وسحر استفاده کرد توصیه به روزه داری می‌شود البته بهتر است باکنترل فشار خون بعد از یکی یا دو روز از موفقیت یا نیاز به اصلاح دارو اطمینان حاصل کرد. 

دکتر ابراهیمی با تأکید براینکه افراد مسن و دیابتی دقت بیشتری داشته باشند و به علائم افت فشار خون به ویژه در سالمندان دقت شود، گفت: دارو‌های مدر که باعث کاهش حجم مایعات بدن می‌شوند و عموما در نارسایی قلبی مورد استفاده قرار میگیرند را می‌توان در فاصله افطار تا سحر مصرف کرد. 

وی با اشاره به اینکه برای کاهش انباشت مایه در بدن بیماران نارسایی قلبی دو توصیه کاهش مصرف نمک و استفاده از دارو‌های مدر توصیه می‌شود، گفت:افراد مبتلا به نارسایی قلب با توجه به علائم نارسایی قلب و زمینه پیدایش نارسایی شرایط متفاوتی برای روزه داری دارند. 

وی ادامه داد:اگر زمینه بیماری به دلیل وضعیت عروق قلبی و جریان خون دچار اختلال است و خطرات کم خونی و سکته مجدد وجود داشته باشد ناگریز دارو‌ها طبق شرایط باید مصرف شود و روزه داری توصیه نمی‌شود، اما اگر زمینه بروز و خود نارسایی قلب تحت کنترل قلب باشد امکان روزه داری وجود دارد. 

دکتر ابراهیمی بیان کرد: سکته قلبی حالت اورژانس است و بیمار در اولین فرصت باید به مرکز درمانی مراجعه کند بنابراین اگر درمان بیمار با بازشدن رگ‌ها مرتفع شده است و دارو‌های نگهدارنده مصرف می‌کند می‌تواند روزه بگیرد، اما اگر شرایط بیمار به دلیل شرایط جسمانی به وضعیت با ثبات نرسیده است امکان روزه داری وجود ندارد.

وی گفت: ماه مبارک رمضان زمینه اصلاح سبک زندگی است و در این ماه با برکت درصد قابل توجهی از مصرف کنندگان سیگار، از دخانیات کمتری استفاده می‌کنند که همین امر تأثیر زیادی در سلامت جسمی و روحی آنها دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->