سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره

  • کد خبر: ۳۲۱۱۲۶
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره
حماس با تأکید بر اینکه طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است، خاطرنشان کرد که اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره آزاد خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که نسبت به تلاش‌های واسطه‌ها و فرستاده «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا انعطاف نشان داده و اکنون منتظر نتایج مذاکرات، ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توافق و رفتن به مرحله دوم است.

این جنبش تاکید کرد: مذاکراتی که با واسطه‌های مصری و قطری و فرستاده ترامپ انجام شد، بر مساله پایان جنگ و خروج صهیونیست‌ها از غزه و بازسازی این منطقه متمرکز است.

حماس ادامه داد: به طور کامل به مرحله اول توافق پایبند بودیم و اولویت اول ما اکنون پناه دادن به مردم، نجات آن‌ها و تضمین آتش بس دائمی در غزه است.

جنبش حماس در این بیانیه اعلام کرد که با پیشنهاد مصر برای ایجاد کمیته‌ای در غزه و آغاز فعالیت آن به منظور تحکیم مقاومت مردم و ایستادگی در خاک خود موافقت کرده است.

حماس در بخش دیگری از بیانیه خود افزود: هدف رژیم اشغالگر از تشدید محاصره و بستن گذرگاه‌ها و ممانعت از کمک رسانی به غزه، مجبور کردن مردم به مهاجرت است، اما این امر تنها یک خواب و رویا است.

این جنبش تاکید کرد: اظهارات اشغالگران مبنی بر از سرگیری جنگ در غزه و قطع کردن برق گزینه‌هایی شکست خورده و این طرح‌ها تهدیدی برای اسرای صهیونیست است که تنها از طریق مذاکره آزاد می‌شوند.

پیش از این «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی تاکید کرد قطع برق نوار غزه ادامه جنگ نسل کشی علیه مردم این منطقه است.

وی افزود: اعلام تصمیم روز یکشنبه اشغالگران برای قطع جریان برق نوار غزه حاکی از رفتار آنان در راستای تکمیل جنگ نسل کشی علیه این منطقه با استفاده از سیاست گرسنگی بوده و این اقدام به طور واضح بی توجهی و به سخره گرفتن تمام قوانین و عرف‌های بین‌المللی است.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: ما خواستار عملی شدن سریع تصمیم‌های اتخاذ شده اخیر در کنفرانس سران عربی هستیم که بر مخالفت با محاصره نوار غزه و گرسنگی دادن به ساکنان این منطقه تاکید دارد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و قرار بود در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->