نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است

  • کد خبر: ۳۲۱۴۵۱
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است
نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل، اظهار داشت حکومت طالبان نتوانسته داعش را مهار کند و این گروه تبدیل به یک چالش جدی برای افغانستان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «منیر اکرم»، نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل در نشست شورای امنیت تاکید کرد داعش خوراسان به یک چالش جدی برای حکومت طالبان تبدیل شده است.

وی افزود حکومت طالبان مدعی مقابله با گروه تروریستی داعش است، اما علیه گروه‌های تروریستی دیگر مانند القاعده، تحریک طالبان پاکستان و جنبش آزادی‌بخش بلوچ بی‌توجه مانده است.

اکرم در نشست شورای امنیت سازمان ملل با اشاره به حملات مرگبار داعش در کرمان، مسکو و پیشاور، اذعان داشت طالبان در کنترل و مقابله با این گروه تروریستی موفق نبوده است.

نماینده دائم پاکستان همچنین با تکرار ادعای حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان، آن را نگرانی مشترک چین، روسیه و ایران دانست.

وی مدعی شد تحریک طالبان پاکستان با حدود ۶ هزار نیرو فعال در افغانستان و با توجه به روابطش با القاعده، تهدیدی جدی برای کشور‌های منطقه محسوب می‌شود.

اکرم در سازمان ملل اعلام کرد پاکستان با همکاری سایر کشور‌ها گروه ویژه‌ای را در چارچوب روند دوحه برای پیشبرد موثر مبارزه با تروریسم در افغانستان ایجاد خواهد کرد.

نماینده دائم پاکستان با اشاره به تنش در روابط این کشور با افغانستان تصریح کرد اگر طالبان خواستار روابط حسنه با پاکستان هستند، باید از حملات گروه‌های تروریستی جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد نیرو‌های پاکستانی استفاده از سلاح‌های باقی مانده از نیرو‌های خارجی را در عملیات خود علیه «تی‌تی‌پی» متوقف کرده‌اند، طالبان نیز مسئولیت دارد تا این سلاح‌ها را از گروه‌های تروریستی بازپس گیرند.

نماینده پاکستان در سازمان ملل مدعی شد آنان شواهدی دارند که نشان می‌دهد مقام‌های طالبان نه تنها حمله‌های فرامرزی را تحمیل کرده‌اند؛ بلکه در آن هم‌دست بوده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->