آغاز تحول در وکیل‌آباد مشهد با تصویب طرح تفصیلی و اجرای پروژه‌های زودبازده| اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی محله (۹ خرداد ۱۴۰۴) توسعه پایدار شهری در گرو مشارکت واقعی مردم و تشکل‌های مردمی است پیشرفت شتابان پروژه‌های پل شهید فهمیده و خیام مشهد | پنج پل جدید ترافیکی مشهد تا بهار ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود شهردار مشهد مقدس: ۴۷ پروژه ازجمله ۱۲ کلان پروژه شهر مشهد در دست اجراست هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۸ خرداد ۱۴۰۴) وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ۱۸ درصدی مهاجرت پزشکان و ۳۵ درصدی پرستاران آخرین جزئیات از حادثه تیراندازی در تویسرکان | چند نفر جان باختند؟ (۸ خرداد ۱۴۰۴) مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌های مردمی است تأکید شهردار مشهد مقدس بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ آغاز‌به‌کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است ناصحی: اولویت اصلی مدیریت شهری مشهد در بهره‌وری، توسعه حمل‌ونقل عمومی است گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟

  • کد خبر: ۳۲۱۶۱۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر، مشکلات متعددی در حوزه رانندگان میکسر وجود دارد که ۸۰ درصد آنها مربوط به کمبود سوخت و ۲۰ درصد دیگر مرتبط با اعمال قوانین از سوی شهرداری و پلیس راهور است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جعفر شمس از بررسی مشکلات رانندگان میکسر در مشهد خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر، مشکلات متعددی در حوزه رانندگان میکسر وجود دارد که ۸۰ درصد آنها مربوط به کمبود سوخت و ۲۰ درصد دیگر مرتبط با اعمال قوانین از سوی شهرداری و پلیس راهور است.

وی افزود: شهرداری هیچ نقشی در سهمیه‌بندی سوخت ندارد و این موضوع در سطح کلان کشوری مدیریت می‌شود. تمامی مسائل مربوط به سوخت خودرو‌های میکسر، از جمله سهمیه‌بندی و نحوه تخصیص آن، توسط دولت تعیین شده و سامانه ثبت بارنامه‌های درون‌شهری نیز زیر نظر وزارت کشور است.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه شهرداری مشهد ادامه داد: اگرچه پیگیری این موضوع بر عهده شهرداری نیست، اما پذیرفته‌ایم که این مسئله را در کارگروه تهران دنبال کنیم تا امکان بومی‌سازی و افزایش سهمیه سوخت در مشهد فراهم شود. پس از ارائه توضیحات، رانندگان تصمیم گرفتند موضوع را از طریق فرمانداری پیگیری کنند.

شمس اعلام کرد: همچنین مقرر شد که دو نفر از نمایندگان رانندگان میکسر به دبیر کارگروه سوخت کشوری معرفی شوند تا پیگیری‌های لازم در این سطح انجام شود.

وی افزود: طبق قانون، شهرداری موظف است به همراه پلیس راهور بر اجرای قوانین حمل‌ونقل بار درون‌شهری نظارت کند. با این حال، در تلاش هستیم تا دغدغه رانندگان درباره اضافه تناژ خودرو‌های حمل میکسر از مبدأ بارگیری برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->