معاون شهردار مشهد: تامین منابع مالی خط سه مترو را در اوراق مشارکت سال آینده در نظر گرفتیم ناصحی: توسعه ورزش قهرمانی، ضرورت امروز جامعه جوانان است حلقه پیوند مشهد و خرمشهر «عیش‌آباد»، مزرعه‌ای به جا مانده از عهد صفوی در مشهد تجلیل از ۴۰ بانوی جهادگر دوران دفاع مقدس بلوار توس مشهد امکانات ورزشی شهرداری مشهد در اختیار تیم‌‌های ورزشی پایه قرار می‌گیرد شمقدری: راه تأمین آب در مشهد، حفر صد‌ها حلقه چاه در دشت ممنوعه و بحرانی مشهد و چناران نیست افزایش سهم بانوان و نوجوانان حاشیه شهر مشهد در شورای اجتماعی محلات افزایش ۲۳ درصدی اخطاریه‌های اشغال معبر در مشهد | صدور بیش از ۱۸ هزار اخطاریه در سال گذشته مشهد، میدان طلایی سرمایه‌گذاری و رونق پایدار شهری فروش ۶۵ میلیون دلاری یک مجموعه هنری ارزشمند مشهد در زمینه مدیریت پسماند یک خوشه صنعتی کامل ایجاد کرده است دستگیری ۱۷ نفر از اراذل و اوباش در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) حاجی‌بگلو: سودآوری سرمایه‌گذاری در مشهد تضمین‌شده است استاندار خراسان رضوی: مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم +فیلم قفل ۱۴ ساله اراضی وکیل‌آباد با تفاهم‌نامه جدید شهرداری مشهد باز می‌شود + فیلم ناصحی: شهرآرا، سنگر صداقت در مسیر خدمت به شهر و مردم است چلۀ فرهنگ‌بانی پژمان‌فر: شهرآرا اعتماد عمومی را جلب کرده است هوای مشهد در مرز ناسالم شدن (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: روزانه ۵ هزار نفر در پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح تردد می‌کنند

  • کد خبر: ۳۲۱۸۷۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: روزانه ۵ هزار نفر در پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح تردد می‌کنند
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح، روزانه ۱۵۰ اتوبوس تردد دارند؛ بنابراین پنج هزار نفر داخل پایانه تردد خواهند داشت. برای اتمام این پروژه، ۵۵ میلیارد تومان بودجه عمرانی هزینه شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ پوریا محمدیان‌یزدی امروز، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳، در آیین بهره‌برداری از پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح و رونمایی از هشت دستگاه اتوبوس جدید، اظهار کرد: مشهد ۳.۵ میلیون نفر جمعیت دارد و هر مشهدی در یک روز، دو سفر تولید می‌کند که روزانه هفت میلیون سفر می‌شود.

وی افزود: ۱۵ درصد سفر‌ها حدود یک تا یک میلیون و ۱۰۰ نفر با ناوگان اتوبوس‌رانی، ۵ درصد حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار نفر با مترو و یک‌ونیم میلیون سفر با تاکسی رسمی و اینترنتی انجام می‌شود. ۴۰ درصد سفر‌های مشهد با حمل‌ونقل عمومی و ۶۰ درصد با وسایل نقلیه شخصی است که باید سهم حمل‌ونقل عمومی را به ۷۵ درصد برسانیم.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: باید ۱۵ درصد سهم اتوبوس‌رانی به ۴۰ درصد و مترو به ۱۵ درصد برسد، تاکسی ۲۰ درصد باشد و حمل‌ونقل با وسایل شخصی به ۲۵ درصد کاهش یابد. این آینده شهر مشهد براساس قوانین بالادستی است؛ بنابراین تمام تلاش ما باید این باشد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد بیان کرد: در حوزه اتوبوس‌رانی الان ۱۷۰۰ اتوبوس و مینی‌بوس داریم که باید به حدود ۳۰۰۰ اتوبوس برسد. از اقدامات دیگر، ساماندهی پایانه‌هاست که در مشهد ۱۸ پایانه مسافربری درون‌شهری داریم و امروز با افتتاح این پایانه نوزدهمین عضو پایانه‌های مشهد وارد عرصه می‌شود. در برنامه داریم که پنج‌شش پایانه دیگر را در اطراف مشهد ایجاد کنیم.

وی درخصوص پایانه مفتح عنوان کرد: سه خط حومه‌ای و ۱۰ خط شهری و ۱۵۰ دستگاه اتوبوس روزانه وارد این فضا خواهند شد. سعی کردیم علاوه بر اینکه وضعیت ترافیک سطح شهر را ساماندهی کنیم، اینجا هم سرویس استاندارد و خوبی را ارائه دهیم و بتوانیم در جهت ارتقای این وضعیت اقدامات خوبی را رقم بزنیم.

محمدیان‌یزدی اضافه کرد: با این ۱۵۰ اتوبوس، روزانه ۵۰۰۰ نفر داخل پایانه تردد خواهند داشت؛ بنابراین مرکز جاذب سفر در شرق و حاشیه مشهد ایجاد شده است. برای اتمام این پروژه، ۵۵ میلیارد تومان بودجه عمرانی هزینه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->