شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ دستگاهی در هیچ یک از قالب‌های ارگانی، حق مجوزدادن برای ساخت‌وساز در کوه‌ها را ندارد

  • کد خبر: ۳۲۲۰۴۹
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ دستگاهی در هیچ یک از قالب‌های ارگانی، حق مجوزدادن برای ساخت‌وساز در کوه‌ها را ندارد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: با عنایت به بیانات معظم له، هیچ دستگاهی اعم از استانداری، شهرداری، کمیسیون ماده ۵ و دیگر بخش‌ها در هیچ یک از قالب‌های ارگانی، حق مجوزدادن برای ساخت‌وساز در کوه‌ها را ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی درخصوص ساخت‌وساز در ارتفاعات مشهد، اظهار کرد: افزون بر ۱۰ سال قبل مقام معظم رهبری در مشهد در حال عبور از خیابانی چشمشان به ساخت و ساز در ارتفاعات کوهسنگی افتاد، ایشان همان زمان پیگیر پروژه درحال ساخت و علت آن شدند؛ که محضر ایشان عرض شد هتلی مجلل در کنار یک مجموعه تفریحی در حال ساخت است.

وی با اشاره به پاسخ رهبرمعظم انقلاب در این زمینه، گفت: به هیچ وجه در کوه‌ها نباید ساخت و ساز انجام شود، در آن زمان ساخت هتل یاد شده متوقف و بنا قلع شد، رهبر فرزانه انقلاب دستور تاکید دادند به هیچ وجه کوهخواری و به تبع آن ساخت وساز در کوه‌ها تحت هیچ شرایطی جایز نیست و حرام است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: با عنایت به بیانات معظم له هیچ دستگاهی اعم از استانداری، شهرداری، کمیسیون ماده ۵ و دیگر بخش‌ها در هیچ یک از قالب‌های ارگانی حق مجوز دادن برای ساخت و ساز در کوه‌ها را ندارد.

وی اضافه کرد: اگر کسی بخواهد کوه را بکند و ساخت و ساز کند این زمین در حکم زمین غصبی است، هر چند طرف به عناوین و تحت هرشرایطی مالکیت آن را بدست آورده باشد.

آیت الله علم الهدی گفت: اگر کسی بخواهد مجوزی برای ساخت و ساز در کوه‌ها بدهد مسوولیت شرعی آن برعهده خودش است، البته با دستوری که مقام معظم رهبری برای منع ساخت و ساز در کوه‌های شهر‌های مختلف دادند، یعنی این دستور فقط مختص مشهد نیست و در کوه‌ها به طور مطلق نباید ساخت وساز انجام شود.

وی با اشاره به صدور برخی مجوز‌ها برای ساخت و ساز در ارتفاعات جنوبی مشهد اظهار کرد: نه کمیسیون ماده پنج و نه شهرداری و نه هیچ دستگاه دیگری حق صدور مجوزی برای ساخت وساز‌ها در کوه‌ها را ندارد، هر مجوزی از هر مقامی صادر شود، این مجوز شرعی نیست چرا که مجوز در زمین غصبی صادر شده است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: دستگاه قضایی باید با جدیت جلوی این روند را بگیرد، چرا که منع ساخت و ساز در کوه‌ها علاوه بر اینکه یک مساله شرعی است، دستور مقام معظم رهبری نیز هست.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم آقای دادستان و دستگاه‌های مرتبط به این موضوع ورود کنند و جلوی این تخلفات را بگیرند چرا که به هیچ وجه، کسی حق کوهخواری و ساخت و ساز‌های کنونی در ارتفاعات اطراف مشهد را ندارد.

مقام معظم رهبری ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ طی بیاناتی در دیدار مسوولان و فعالان محیط‌زیست، منابع طبیعی و فضای سبز نیز هشدار داده بودند که «در مشهد - شهر ما - من رفتم دیدم طرف ارتفاعات جنوب شهر که در واقع مرکز تنفس شهر است، افرادی آن بالا خانه می‌سازند، هتل می‌سازند، ساختمان‌های چند طبقه می‌سازند؛ اینها بد است، اینها غلط است؛ جرم بدانید اینها را. یکی از کار‌های اساسی، جرم‌انگاری در قانون است؛ اینها را باید جرم دانست در قانون و این کسانی که این کار‌ها را می‌کنند تعقیب قضایی کرد. صِرف این که بروند قلع بنا بکنند کافی نیست که آن را هم متأسفانه در مواردی نمی‌کنند، کوتاهی می‌کنند.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->