شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

تصادفات رانندگی سال گذشته در ایران به معلولیت نخاعی ۳ هزار نفر منجر شده است

  • کد خبر: ۳۲۲۱۱۲
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
تصادفات رانندگی سال گذشته در ایران به معلولیت نخاعی ۳ هزار نفر منجر شده است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای پویش «نه به تصادف» در آستانه سفرهای نوروزی، گفت: سال گذشته در تصادفات جاده‌ای بیش از ۲۰ هزار نفر فوت کردند و بیش از یک میلیون مجروح نیز به مراکز درمانی مراجعه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی امروز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) در رزمایش طرح ترافیکی نوروزی پلیس، بیان کرد: اساسا ارزش هر دستگاه و حاکمیت به این است که برای جان انسان‌ها چه قدر ارزش و احترام قائل است و چقدر برای حفظ این جان‌ها تلاش و همت می‌کند و همچنین سرمایه گذاری می‌کند. این چیزی است که در دنیای امروز به عنوان یک شاخص توسعه به آن نگاه می‌شود.

وی افزود: دستگاه سلامت یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از دستگاهایی است که وظیفه آن رسیدگی به سلامت مردم است. سلامت مردم یعنی رسیدگی به همه عوامل موثر بر سلامت مردم، از تصادف و آسیب‌های جاده‌ای گرفته تا آلودگی هوا، تغذیه و همه عوامل دیگری که ما به عنوان عوامل اجتماعی موثر بر سلامت از آن نام می‌بریم. ۷۵ درصد علت‌های بیماری همین عوامل هستند و بایستی مورد توجه دستگاه سلامت و همه دستگاه‌های ذی ربط قرار بگیرد.

وزیر بهداشت ضمن تشکر از همه کسانی که در این طرح دست به دست هم داده‌اند به عنوان یک نشان از وفاق، تاکید کرد: معنای وفاق همین است. یعنی همه دست به دست هم بدهیم برای ملت و ایران. وفاق در عمل محقق می‌شود نه در نظر، ما امروز دور هم جمع شده‌ایم برای یک خیر عمومی که جان انسان‌ها را نجات بدهیم.

ظفرقندی در ادامه با اشاره به آمارهای تصادفات جاده‌ای سال گذشته، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار انسان در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر شدند این تنها یک عدد نیست بلکه یک خانواده و زندگی‌ها است. پیش از یک میلیون مجروح به مراکز درمانی مراجعه کردند. بیش از ۳۰۰۰ آسیب قطع نخاع داشتیم. آسیب‌های روانی و اجتماعی که به دنبال این تصادفات است و خسارات مالی که به دنبال این تصادفات است در محاسبه ای که انجام شده، حدود ۷ درصد درآمد ناخالص ملی است.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای مرحله اول پویش «نه به تصادف» تا ۱۵ فروردین با هدف افزایش آگاهی عمومی و هشدارهای عمومی، تاکید کرد: همه دستگاه‌ها دست به دست هم داده‌اند که این خسارت‌ها کم شود. امیدواریم با گزارشی که به دولت اعلام کردیم، با اجرای مراحل دوم و سوم این پویش - که میان مدت آن در عرض دو سال و بلندمدتش در عرض سه سال -، بتوانیم این شاخص توسعه را در کشور به حد قابل قبولی برسانیم و رنج ها و تلخ کامی های مردم را کم کنیم.

 ۶ فوتی و ۴۰۰ مجروح در حوادث چهارشنبه‌سوری امسال

دکتر ظفرقندی در حاشیه این رزمایش و در جمع خبرنگاران نیز گفت: طبق آمار، ۵۰ درصد مرگ‌ومیرهای جاده‌ای در صحنه تصادفات رخ می‌دهد.

وی با اشاره به آمادگی بیش از ۳۰۰۰ پایگاه اورژانس و هلال‌احمر برای امدادرسانی به مجروحان، خاطرنشان کرد: تمام بیمارستان‌ها و اورژانس‌ها آمادگی کامل برای پذیرش مصدومان را دارند.

دکتر ظفرقندی همچنین به پویش "نه به تصادف" اشاره کرد و گفت: این پویش ملی نمونه‌ای از وحدت و همبستگی دستگاه‌ها در دولت و نهادها است. رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم دارند.

وی از آسیب‌های ناشی از مواد محترقه نیز سخن گفت و افزود: در ایام اخیر، بیش از ۴۰۰ نفر مجروح و ۶ نفر در اثر انفجار مواد محترقه جان خود را از دست داده‌اند. پلیس و دستگاه‌های امدادی در این رزمایش تأکید داشتند که هدف از این اقدام مشترک، ایجاد فضای ایمن و آرام برای مردم در ایام تعطیلات است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->