۷ سال زندان تا حبس ابد در انتظار دوومیدانی کاران ایرانی رسانه ایتالیایی: طارمی در اینتر به خط پایان رسید توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی غیبت عبادی‌پور، تیم ملی والیبال را با چالش مواجه می‌کند؟ هیچ بهانه‌ای برای آبروریزی بزرگ قبول نیست | برای استعفا در فدراسیون دوومیدانی مسابقه دهید جدایی حامی سرسخت جباری از هیئت‌مدیره استقلال احسان اصولی از ریاست کمیته فوتسال برکنار شد صحبت‌های تند بوژوویچ علیه مدیران استقلال و مجتبی جباری افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است! نمایشنامه‌ای برای اندوه ایرانی‌ها در چمپیونزلیگ | قهرمانی اروپا در ناصیه ما نیست گزارشی از واقعیت‌های تلخ مدارس فوتبال در آستانه فصل تابستان | تعبیر وارونه یک رؤیا! قهرمان همه‌چیزتمام دی‌بروینه در آستانه انتقال به سری آ ایتالیا رونالدو، در یک‌قدمی جام جهانی باشگاه‌ها فرجی در آستانه قرارداد با تراکتور کلارنس سیدورف کیست؟ + سوابق و بیوگرافی سیدورف وارد ایران شد + عکس و فیلم (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) امتیاز فوتسال بانوان مشهد در خطر سقوط طلب ۹۰ هزار دلاری بوژوویچ از استقلال بازگشت رعد یا گزینه‌های روی میز؟!
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی تراکتور و گل گهر سیرجان | عملیات بازگشت به صدر

  • کد خبر: ۳۲۲۱۴۹
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
تاریخ و ساعت بازی تراکتور و گل گهر سیرجان | عملیات بازگشت به صدر
تیم‌های فوتبال تراکتور و گل گهر آخرین بازی لیگ برتر فوتبال ایران در سال ۱۴۰۳ را برگزار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های فوتبال تراکتور و گل گهر از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (یکشنبه، ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳) آخرین بازی لیگ برتر فوتبال ایران در سال ۱۴۰۳ را برگزار می‌کنند. تراکتور که بعد از دو بازی پرفشار مقابل التعاون، در نهایت از لیگ قهرمانان آسیا۲ کنار رفت حالا باید برای تنها جامی که در آن حضور دارد، تمام توانش را بگذارد. پرشور‌های تبریزی پیش از این در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی توسط همین گل گهر از گردونه رقابت‌ها کنار رفته بود و حالا بهترین فرصت برای انتقام است. شاگردان دراگان اسکوچیچ در بازی فردا اگر لحظه‌ای غفلت کنند، مطمئناً پشیمانی بزرگی را تجربه خواهند کرد.

گل گهر از تیم‌های خوب لیگ است که در حال حاضر عنوان بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارد و گل‌زدن به آن اصلا کار آسانی نیست. تراکتور هم فعلا با ۴۵ امتیاز بعد از پرسپولیس ۴۷ و سپاهان ۴۶ امتیازی در رده سوم قرار دارد. البته پرشور‌های تبریزی ۲ مسابقه کمتر برگزار کرده‌اند و برای بازگشت به صدر، باید از مسابقات رو‌به‌رو دست پر بیرون بیایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->