سازمانی بی‌همتا، به نام صداوسیما ۲ کتاب درباره نیچه و سارتر منتشر شد بهترین قسمت‌های فصل هفتم سریال «آینه سیاه» (Black Mirror) + معرفی بازیگران و خلاصه داستان آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲ سریال جدید با بازی هدیه تهرانی و هانیه توسلی در شبکه نمایش خانگی آمار فروش اکران سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) سریال ناریا از امشب (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) جایگزین «پایتخت ۷» می‌شود + خلاصه داستان و زمان پخش جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد نمایشگاه نقاشی سریال پایتخت ۷ برگزار می‌شود آغاز فیلمبرداری فیلم خر لنگ کیانوش عیاری در مسجدسلیمان پیوند زیتون بر شاخه ترنج | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، حافظ‌پژوه و مترجم قرآن پارسا پیروزفر با سریال جادوی سفید در راه شبکه خانگی یک ساختمان نیمه کاره! | نظر هنرمندان درباره لزوم تأسیس موزه هنر‌های معاصر خراسان رضوی جادوی زبان ساده و فکر تازه
سرخط خبرها

نقش «آن هاتاوی» در فیلم اودیسه نولان

  • کد خبر: ۳۲۲۳۷۲
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
نقش «آن هاتاوی» در فیلم اودیسه نولان
آن هاتاوی نقش پنه‌لوپه را در فیلم «اودیسه» نولان بازی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که فیلمبرداری فیلم «اودیسه» نولان شروع شده، اکنون تاحدودی روشن شده است که بازیگران این فیلم پرستاره در چه نقش‌هایی ظاهر می‌شوند.

 رسانه‌های یونانی برخی از نقش‌های بازیگران فیلم «اودیسه» تازه‌ترین فیلم کریستوفر نولان را کشف کرده‌اند.

فیلمبرداری این فیلم که در یونان و مراکش شروع شده و در ایتالیا ادامه پیدا می‌کند، با بازی مت دیمون در نقش اودیسه یا اودیسیوس انجام می‌شود.

مت دیمون که در فیلم ««اوپنهایمر» در یک نقش مکمل بازی کرده بود، در «اودیسه» در نقش قهرمان افسانه‌ای دیده خواهد شد که پس از جنگ تروا باید با سفری طولانی و پرخطر به خانه بازگردد. انتشار تصاویر پشت صحنه نشان داده که تام هالند در نقش تلماخوس پسر اولیس ظاهر می‌شود که در جست‌وجوی پدر به سفر می‌رود.

اکنون روشن شده زندایا در نقش «آتنا»، الهه خرد و جنگ و راهنمای اولیس ظاهر می‌شود در حالی که شارلیز ترون در نقش «سرسی» یا کارکه الهه جادو بازی می‌کند و اوست که اولیس و خدمه کشتی‌اش را در یک جزیره گرفتار می‌کند.

آن هاتاوی که پیش از این در «بین‌ستاره‌ای» با نولان همکاری کرده بود هم در نقش پنه‌لوپه، همسر اولیس ظاهر می‌شود. بنی سفدی در نقش آگاممنون که فرمانده یونانیان در جنگ تروا بود، و لوپیتا نیونگو در نقش کلوتایمنسترا، همسر آگاممنون که نقشی کلیدی در سرنوشت او دارد ظاهر خواهد شد.

دیگر بازیگران این فیلم رابرت پتینسون، جان برنتال، جان لگیزامو، سامانتا مورتون، هیمش پاتل، الیوت پیج، بیل اروین، جسی گارسیا، کازمو جارویس، رایان هرست و ویل یون لی هستند.

فیلم قبلی «اویسه» که در واقع یک سریال ۲ قسمتی محصول سال ۱۹۹۷ بود، توسط آندری کونچالوفسکی ساخته شده بود و آرماند آسانته در نقش اودیسه و گرتا اسکاکی در نقش پنه‌لوپه در آن بازی کرده بودند. ایزابلا روسلینی در آن در نقش آتنا ظاهر شده بود.

«اودیسه» نولان قرار است ۱۷ جولای ۲۰۲۶ (۲۶ تیر ۱۴۰۵) در سینما‌های آیمکس اکران شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->