نسخه عربی سریال «بازی مرکب» (squid Game) ساخته می‌شود آرای مردمی روز اول جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد آغاز روند برگزاری کنسرت‌ها در سالن میلاد با تایید آتش‌نشانی شاهنامه، اصلی‌ترین محفل برای سخن گفتن درباره وطن است نمایشی هنرمندانه برای وطن | "هیولاکش" اقتباسی وفادارانه از شاهنامه فردوسی در مشهد به روی صحنه رفت + فیلم صوت | آهنگ جدید محسن چاوشی به نام «بامداد خمار» منتشر شد + لینک دانلود و متن جشنواره جهانی فیلم فجر به شیراز می‌رود مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی به «تهران» پیوستند لغو چندباره کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز | پاسخ ارشاد هنوز نامعلوم است واکنش جنجالی صابر ابر به توقیف «کنکل»: به زودی درباره استارنت می‌نویسم! همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران «یوز» صدرنشین گیشه شد + تیزر جدید
سرخط خبرها

«محفل» پربیننده‌ترین برنامه قرآنی منطقه است

  • کد خبر: ۳۲۲۴۹۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
«محفل» پربیننده‌ترین برنامه قرآنی منطقه است
تهیه کننده برنامه «محفل» از بررسی بیش از ۳۰۰۰ سوژه برای فصل جدید این برنامه خبر داد و تأکید کرد که «محفل» رتبه نخست را در میان برنامه‌های مشابه قرآنی در منطقه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین هاشمی گلپایگانی درباره ویژگی‌های برنامه و سوژه‌های امسال در گفت‌و‌گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با پایان فصل قبلی «محفل» کار تحقیق فصل جدید بلافاصله شروع شد و بیش از ۳۰۰۰ سوژه را بررسی کردیم.

وی اضافه کرد: بعد از تمام شدن «محفل» قبلی، علاوه بر تیم‌هایی که در استان‌ها مشغول به کار بودند تیم بزرگی هم بود که استان به استان سفر کرد تا دوباره روی این سوژه‌ها تحقیق و بررسی صورت بگیرد.

این تهیه کننده در پاسخ به اینکه «محفل» چه جایگاهی در میان برنامه‌های مشابه و برنامه‌های استعدادیابی قرآنی در کشور‌های منطقه دارد؟ تصریح کرد: برنامه «محفل» در حال حاضر رتبه نخست را در میان تمامی برنامه‌های مشابه در منطقه به خود اختصاص داده است. این موضوع بر اساس آمار‌های مربوط به درصد بینندگان و میزان استقبال از برنامه مشخص است.

وی افزود: به ویژه که برنامه ما تلنت و استعدادیابی هم نیست، بسیاری از این برنامه‌ها تلنت‌هایی هستند که هزینه‌ها و بودجه‌های بالا و میلیون دلاری صرف می‌کنند، اما یک دهم یا یک صدم «محفل» هم دیده نمی‌شوند.

هاشمی درباره حضور کارشناس جدید این فصل سیدجلال معصومی عنوان کرد: او یکی از قاریان بنام است که دکترا دارد و به هشت زبان دنیا مسلط است. در دانشگاه انگلیس تدریس دارد و چهره وزینی است.

این تهیه کننده در پایان با اشاره به تلاش‌ها برای این فصل گفت: در حال حاضر، بیش از ۲۵۰ نفر در حال فعالیت و تلاش برای ارتقای کیفیت این برنامه هستند و امیدواریم برکتش را خدا بدهد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->