۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل همسایه در دعوا بر سر جای پارک خودرو

  • کد خبر: ۳۲۲۵۱۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
قتل همسایه در دعوا بر سر جای پارک خودرو
پرونده قتل مقابل ساختمان شورای حل اختلاف نیشابور در حالی با صدور کیفرخواست در دادسرای عمومی وانقلاب به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد که جنایت مذکور به خاطر نزاع در «کوچه پارک ممنوع!» رخ داده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهر بیست و نهم مهر گذشته مشاجره‌ای بین دو جوان همسایه مقابل ساختمان شورای حل اختلاف در خیابان طالقانی شرقی نیشابور در حالی آغاز شد که قرار بود به پرونده نزاع آنان به خاطر پارک خودرو رسیدگی شود و کینه و کدورت‌ها به صلح و آشتی بینجامد! اما این مشاجره لفظی ناگهان به درگیری هولناکی کشید و در این میان جوان ۲۹ساله‌ای به نام «یونس» تیغه چاقو را برپیکر همسایه خود فرود آورد و او را نقش بر زمین کرد.

طولی نکشید که با فرار ضارب از محل حادثه، پیکر خون آلود «علی-ر» به مرکز درمانی انتقال یافت و تلاش عوامل انتظامی نیز برای دستگیری متهم فراری شروع شد، اما اقدامات درمانی برای نجات فرد مجروح به نتیجه نرسید و بدین ترتیب با مرگ وی، دامنه تحقیقات گسترده قضایی توسط بازپرس مصطفی حصاری (بازپرس شعبه سوم دادسرای عمومی وانقلاب نیشابور) به محل وقوع جنایت کشید.

در همین حال با راهنمایی و دستور‌های ویژه مقام قضایی، به تعقیب متهم فراری پرداختند که به سوی مشهد گریخته بود، اما او بالاخره با تنگ شدن حلقه محاصره، به نیشابور بازگشت و تسلیم قانون شد.

وی درباره این جنایت هولناک به بازپرس ویژه قتل عمد نیشابور گفت:از حدود۱۰ سال قبل با «علی-ر» همسایه بودیم ولی مراوده‌ای باهم نداشتیم، اما اختلافات ما زمانی شروع شد که خودرواش را مقابل در حیاط منزل من پارک می‌کرد و به اعتراض هایم بی توجه بود تا این که باهم درگیر شدیم و دست من با ضربه بیل شکست! بعد از این ماجرا من و مادرم شکایت کردیم که قرار شد در شورای حل اختلاف و برای صلح و سازش شرکت کنیم ولی او قبل از جلسه آشتی، تهدیدم کرد که باید رضایت بدهم و در همین هنگام به من ناسزا گفت. با توهین زشت او، من هم نوزادم را که درآغوش داشتم به همسرم دادم و با یکدیگر یقه به یقه شدیم. در این شرایط من چاقو را بیرون آوردم و ضربه‌ای به سمت راست بدنش زدم وقتی تیغه خون آلود چاقو را دیدم خیلی ترسیدم به همین خاطر هم سوئیچ خودروام را به خاله‌ام دادم و خودم با پای پیاده از آن جا فرارکردم.

پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بازسازی صحنه قتل، این پرونده جنایی با صدور کیفرخواست، به دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و به زودی عامل قتل به خاطر پارک خودرو، توسط قضات باتجربه شعبه ششم دادگاه محاکمه خواهد شد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->