توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد

  • کد خبر: ۳۲۲۶۲۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد
دستور اجرایی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده برای توقف فعالیت رسانه‌های صدای آمریکا و رادیو فردا، لبخند رضایت را بر روی لب‌های چینی‌ها آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملی‌گرا‌ها و رسانه‌های دولتی چین پس از امضای فرمان اجرایی ترامپ در روز جمعه برای توقف فعالیت صدای آمریکا، رادیو آسیای آزاد و دیگر سازمان‌های رسانه‌ای تحت حمایت مالی دولت آمریکا، ابراز خرسندی کردند.

یکی از چهره‌های تاثیرگذار (اینفلوئنسر) ملی گرا در چین این اقدام را «واقعاً خوشحال کننده» توصیف کرد. یک روزنامه دولتی چین نیز این رسانه‌ها را «کارخانه دروغگویی» خواند و از تعطیلی آنها استقبال کرد.

سی‌ان‌ان در این گزارش مدعی شده است: در برهه‌ای که چین هزینه‌های گزافی برای گسترش ردپای رسانه‌های دولتی خود می‌کند، دولت ترامپ نهاد‌هایی را که پکن مدت‌ها از آنها انتقاد می‌کرد را ساکت کرد.

گلوبال تایمز نیز در سرمقاله روز دوشنبه خود صدای آمریکا را «کارخانه دروغگویی» نامید که «سوابق وحشتناک» در ارائه گزارش‌ها از چین دارد.

در این سرمقاله آمده است: اثر انگشت صدای آمریکا بر روی هر دروغ مخربی درباره چین از پوشش نقض حقوق بشر ادعایی در منطقه سین کیانگ گرفته تا گزارش در مورد اختلافات در دریای جنوبی چین، تایوان، هنگ کنگ، همه گیری ویروس کرونا و اقتصاد پکن دیده می‌شود.

به نوشته این رسانه، از آنجایی که آمریکایی‌های بیشتری شروع به شکستن پیله‌های اطلاعاتی خود می‌کنند و یک دنیای واقعی و یک چین چند بعدی را می‌بینند، روایت‌های اهریمنی منتشر شده توسط صدای آمریکا، در نهایت به سوژه خنده تبدیل خواهد شد.

پوشش خبری چین توسط صدای آمریکا به دهه‌ها قبل بازمی‌گردد. در طی اعتراضات میدان تیان آنمن در سال ۱۹۸۹، برنامه‌های رادیویی صدای آمریکا به زبان چینی پخش می‌شد؛ هرچند پخش رادیویی به زبان چینی این رسانه در سال ۲۰۱۱ متوقف شد و تارنمای چینی زبان آن فعالیتش را ادامه داد.

بر اساس این گزارش، رادیو آزاد آسیا که در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد، برنامه‌های خود برای چین را به زبان‌های انگلیسی، چینی، اویغور و تبتی پخش می‌کند.

هو شیجین، سردبیر سابق گلوبال تایمز و مفسر برجسته ملی‌گرا نیز در این پیوند نوشت: صدای آمریکا فلج شده است! و همینطور رادیو آسیای آزاد که به همان اندازه نسبت به چین بدخواه است. واقعا چقدر خوشحال کننده است.

وی با انتشار پیامی در تارنمای «ویبو»، جایی که نزدیک به ۲۵ میلیون دنبال کننده دارد، عنوان کرد: «تقریباً همه مردم چین صدای آمریکا را می‌شناسند، زیرا این یک ابزار نمادین برای نفوذ ایدئولوژیک آمریکا در چین است. معتقدم که مردم چین از اینکه می‌بینند که سنگر ایدئولوژیک ضد چینی آمریکا از درون فرو می‌ریزد خوشحال هستند.»

یکی دیگر از مفسران ملی‌گرا با اشاره به اعتراضات دهه ۲۰۰۰ که باعث سرنگونی دولت‌ها در اتحاد جماهیر شوروی سابق و بالکان شد، صدای آمریکا و رادیو آسیای آزاد را «ماشین‌های تبلیغاتی بدنام برای انقلاب‌های رنگی» خواند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->