عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

لزوم هدایت سرمایه‌های داخلی از بازار‌های متورم به سمت چرخه تولید

  • کد خبر: ۳۲۳۱۳۷
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
لزوم هدایت سرمایه‌های داخلی از بازار‌های متورم به سمت چرخه تولید
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق شعار امسال باید سرمایه‌های داخلی را از بازار‌های غیرمولد مانند طلا، سکه و مسکن به سمت تولید سوق دهیم.

حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی‌امیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، به بررسی مسائل اقتصادی کشور و راهکار‌های تحقق شعار سال ۱۴۰۴ پرداخت.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مسائل اقتصادی در سال‌های اخیر گفت: رهبر انقلاب طی یک دهه اخیر، همواره شعار‌های سال را در حوزه‌های اقتصادی تعیین کرده‌اند. امسال نیز ایشان بر رشد سرمایه‌گذاری و رشد تولید تأکید کردند. اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی کشور را حل کنیم، باید تولید را تقویت کنیم و یکی از مهم‌ترین ابزار‌های این کار، افزایش سرمایه‌گذاری است.

ضرورت تمرکز بر سرمایه‌گذاری داخلی

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با تأکید بر نقش سرمایه‌گذاری در رونق تولید اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در دو بخش داخلی و خارجی معنا پیدا می‌کند. برخی دولت‌ها عمدتاً نگاهشان به سرمایه‌گذاری خارجی بوده، اما موانع زیادی در این مسیر وجود دارد. از سوی دیگر، بسیاری از سرمایه‌گذاران داخلی ما به دلایل مختلف، سرمایه خود را به کشور‌های همسایه یا مناطق دیگر منتقل می‌کنند.

حجت‌الاسلام اخلاقی‌امیری تأکید کرد: دولت باید موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاری داخلی را برطرف کند تا بتوانیم سرمایه‌های داخلی را به سمت تولید هدایت کنیم.

وی افزود: در سال گذشته، شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مطرح شد، اما به گفته رهبر انقلاب، این هدف به طور کامل محقق نشد؛ بنابراین، امسال باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که سرمایه‌های داخلی به‌جای حرکت به سمت بازار‌های متورم مانند طلا، سکه و مسکن، وارد چرخه تولید شوند. این گام بزرگی در مسیر تحقق شعار سال خواهد بود.

در حوزه رشد تولید، قوانین مناسبی داریم

حجت‌الاسلام اخلاقی‌امیری در ادامه با اشاره به وظایف مجلس شورای اسلامی در این حوزه گفت: برخی تصور می‌کنند که مشکل اصلی کشور کمبود قوانین است، اما واقعیت این است که ما در حوزه رشد تولید قوانین مناسبی داریم. در مجلس یازدهم و همچنین در مجلس دوازدهم، کمیسیون ویژه‌ای برای بررسی مسائل تولید تشکیل شده که می‌تواند در صورت نیاز، قوانین جدید تدوین کرده یا قوانین موجود را اصلاح و به‌روز‌رسانی کند.

لزوم هدایت سرمایه‌های داخلی از بازار‌های متورم به سمت چرخه تولید

ناهماهنگی در اجرای قوانین، چالشی برای سرمایه‌گذاران

وی تأکید کرد: اگر دولت احساس کند که در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری، خلأ قانونی وجود دارد، می‌تواند این موارد را به مجلس ارائه دهد و مجلس نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به بررسی و تصویب آن‌ها خواهد پرداخت. اما مشکل اصلی، ناهماهنگی در اجرای قوانین و نیز بروکراسی پیچیده‌ای است که سرمایه‌گذاران را با چالش‌های زیادی مواجه می‌کند.

لزوم هم‌افزایی تیم اقتصادی دولت

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت هماهنگی میان تیم اقتصادی دولت گفت: تیم اقتصادی دولت باید وحدت نظر و هم‌افزایی بیشتری داشته باشد. یکی از چالش‌های اصلی، بروکراسی پیچیده‌ای است که سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه اقتصادی با آن مواجه می‌شوند. اگر دولت بتواند در دو ماه اول سال، موانع را شناسایی و در ماه سوم اقدامات عملی برای رفع این موانع انجام دهد، می‌توان امیدوار بود که در پایان سال، گام‌های مؤثری در جهت بهبود شرایط اقتصادی برداشته شود.

حجت‌الاسلام اخلاقی‌امیری در پایان سخنان خود اظهار داشت: برای تحقق شعار سال، باید تولید داخلی را تقویت کنیم و مسیر سرمایه‌گذاری را هموار سازیم. اگر دولت و مجلس با همکاری یکدیگر موانع سرمایه‌گذاری را از میان بردارند، شاهد رشد اقتصادی و بهبود معیشت مردم خواهیم بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی درست و اقدامات بموقع، بتوانیم در پایان سال ۱۴۰۴ نتایج مطلوبی را در حوزه اقتصادی کشور مشاهده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->