یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود
سرخط خبرها

لغو جواز اقامت موقت ۵۳۰ هزار مهاجر در آمریکا

  • کد خبر: ۳۲۳۳۱۱
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹
لغو جواز اقامت موقت ۵۳۰ هزار مهاجر در آمریکا
بر اساس اعلام اداره ثبت احوال آمریکا، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور وضعیت قانونی موقت ۵۳۰ هزار مهاجر کوبایی، هائیتی، نیکاراگوئه‌ای و ونزوئلایی در آمریکا را لغو خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این اقدام از ۲۴ آوریل اجرایی خواهد شد، یک "آزادی مشروط" دو ساله اعطا شده به مهاجران در زمان جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا را محدود می‌کند. این آزادی به مهاجران اجازه می‌داد در صورت داشتن حامیان مالی در آمریکا، از طریق هوایی وارد این کشور شوند.

ترامپ، پس از دور دوم ریاست جمهوری خود اقداماتی را برای تشدید اجرای قوانین مهاجرت انجام داده است. این اقدامات شامل اخراج تعداد بی سابقه مهاجران غیرقانونی در آمریکا می‌شود. ترامپ استدلال کرده است که برنامه‌های آزادی مشروط ورود قانونی که در دولت پیشین آمریکا راه‌اندازی شده بود از مرز‌های قانون فدرال فراتر رفته و در یک فرمان اجرایی ۲۰ ژانویه خواستار خاتمه آن شد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفته است که به زودی در خصوص وضعیت آزادی مشروط حدود ۲۴۰ هزار اوکراینی که در جریان درگیری با روسیه به آمریکا فرار کرده‌اند، تصمیم گیری خواهد کرد.

اظهارات ترامپ در واکنش به گزارش رویترز بود که می‌گفت دولت او قصد دارد در ماه آوریل وضعیت اقامت قانونی اوکراینی‌ها را لغو کند.

بایدن در سال ۲۰۲۲ یک برنامه ورود مشروط برای ونزوئلایی‌ها را معرفی کرد و در سال ۲۰۲۳ این برنامه برای کوبایی ها، هائیتی‌ها و نیکاراگوئه‌ای‌ها گسترش یافت. این اقدام به دلیل سطوح بالای مهاجرت غیرقانونی از این ملیت‌ها بود. روابط دیپلماتیک و سیاسی بین چهار کشور و آمریکا تیره شده است.

مسیر‌های قانونی جدید زمانی ایجاد شد که بایدن تلاش کرد گذرگاه‌های غیرقانونی در مرز آمریکا و مکزیک را محدود کند.

تصمیم دولت ترامپ برای سلب وضعیت قانونی از نیم میلیون مهاجر می‌تواند بسیاری را در معرض اخراج قرار دهد. هنوز مشخص نیست که چه تعداد از افرادی که با آزادی مشروط وارد آمریکا شده‌اند، نوع دیگری از حمایت یا وضعیت قانونی را دریافت کرده‌اند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در اطلاعیه‌ای که قرار است روز دوشنبه به طور رسمی در اداره ثبت احوال منتشر شود، اعلام کرد که لغو وضعیت آزادی مشروط، شمول مهاجران در یک فرآیند اخراج سریع موسوم به "حذف سریع" را آسان‌تر می‌کند.

بر اساس سیاست دولت ترامپ که در ژانویه اجرا شد، حذف سریع می‌تواند برای برخی از مهاجران حاضر در این کشور به مدت دو سال یا کمتر اعمال شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->