قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزییات پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان: دولت لبنان باید هرچه سریع‌تر بازسازی را آغاز کند قالیباف: ناترازی‌ها در مدیریت و نوع نگاه است اطلاعیه پلیس درباره صورت خونین یکی از تحصن‌کنندگان حجاب چه بود؟ | خودزنی، فحاشی، پرخاشگری و هتک حرمت برخی از تحصن‌کنندگان دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت‌و‌گو ایران و ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها (۹ فروردین ۱۴۰۴) در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟ منابع مصری مدعی موافقت حماس با طرح جدید آتش بس شدند (۹ فروردین ۱۴۰۴) دستور ترامپ برای اخراج کارکنان «صدای آمریکا» به طور موقت لغو شد یک رسانه عربی: تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است وقوع انفجار در بلوچستان پاکستان (۹ فروردین ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن امدادگران در غزه اعتراف کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) شرط زلنسکی برای امضای توافق معدنی با ترامپ انتقال ۴۳ ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به کشور رئیس مجلس به گیلان سفر می‌کند (۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است
سرخط خبرها

سپاه پاسداران: روز قدس نماد وحدت امت اسلامی و آزمونی برای وجدان‌های بیدار جهان است

  • کد خبر: ۳۲۳۸۰۶
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
سپاه پاسداران: روز قدس نماد وحدت امت اسلامی و آزمونی برای وجدان‌های بیدار جهان است
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت گسترده و باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس؛ تاکید کرد: روز قدس نماد وحدت امت اسلامی و مقاومت برابر اشغالگری و نقض حقوق بشر و آزمونی سترگ برای وجدان‌های بیدار جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز پنجشنبه (۷ فروردین ماه) در آستانه روز قدس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: با گذشت ۴۷ سال از ابتکار معجزگون و راهبردی معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان "روز جهانی قدس" در سال ۱۳۵۸ و راهبری هوشمندانه و مقتدرانه جریان حمایت از فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف توسط خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) طی ۳۶ سال اخیر امروز موضوع فلسطین فراتر از یک مسئله اسلامی و عربی به یک مسئله جهانی تبدیل شده است.

این بیانیه می‌افزاید: هم اینک به ویژه پس از عملیات تاریخی و شگفت انگیز "طوفان الاقصی" و متعاقباً جنایات وحشیانه و نژادپرستانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، آرمان "آزادی بیت المقدس " و رهایی ملت مظلوم فلسطین، فراتر از مرز‌های جهان اسلام جغرافیای تحت سیطره قدرت‌های سلطه‌گر را نیز تحت تاثیر آشکار قرار داده است و با همراه سازی سایر ملل حق طلب و آزادی‌خواه رویای اهریمنی امریکا و رژیم صهیونیستی برای استیلا بر کشور‌های اسلامی منطقه را باطل کرده است.

در ادامه بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: خدای بزرگ را شاکریم که با گذشت ۱۸ ماه از جنایات رژیم پلید صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق اشغالی در فلسطین غصب شده که در تاریخ اشغالگری هفتاد و چند ساله بی سابقه و بی‌مثال بوده است، امروز باند تبهکار و جنایتکار صهیونی سرخورده و ناتوان از شکست راهبردی در عملیات طوفان الاقصی و عدم دستیابی به اهداف شوم نظامی خود، با احساس تحقیر و سرشکستگی در عرصه پذیرش آتش بس در بن بست بی تعادلی صرفاً شاهد اعتبار و منزلت جهانی حماس و زنده بودن جریان مقاومت افسانه‌ای از یک سو و و بی‌ثباتی و شکنندگی جامعه صهیونیستی از سوی دیگر است.

در ادامه این بیانیه با گرامیداشت یاد، نام، خاطره، آرمان‌ها و حماسه آفرینی‌های تاریخی و تمدنی شهدای مقاومت و راه آزادی قدس به ویژه شهیدان " سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، سید هاشم صفی‌الدین و سرداران رشید ایرانی شهیدان حاج قاسم سلیمانی، محمدرضا زاهدی و عباس نیلفروشان تاکید کرد: روز جهانی قدس نماد وحدت امت اسلامی و مقاومت برابر اشغالگری و نقض حقوق بشر و آزمونی سترگ برای وجدان‌های بیدار جهان است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه این بیانیه یادآور شد: به فضل الهی ملت شریف و عظیم‌الشأن ایران همراه و همگام با آحاد ملل حق طلب و آزادی‌خواه جهان با شرکت پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس با محکومیت جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین اشغالی و تقبیح سکوت مرگبار و حقارت آمیز مجامع جهانی که نقاب ادعای حقوق بشر بر چهره سیاه خود کشیده‌اند.

این بیانیه خاطرنشان کرد: حمایت شکوهمند و خدشه ناپذیر خود از مقاومت اسلامی فلسطین و مردم مظلوم و مقتدر غزه را تبلور بخشیده و با صدای رسا به جهانیان اعلام می‌کنند مهندسی آینده منطقه غرب آسیا برخلاف آنچه در واشنگتن و تل‌آویو در سر پرورانده می‌شود با اراده مقاومت و تربیت یافتگان مکتب پیامبر اعظم (ص) و میراث داران شهدای قدس رقم خواهد خورد و در این راه مقدس ایران و ایرانی در بلندای اقتدار و افتخار کنار آنان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->