Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۲
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی
محققان موفق به ابداع سیستم جدیدی برای ذخیره سازی اطلاعات شده اند که داده‌ها را با سرعت بیشتر در فضایی محدودتر و با فشردگی بالاتر ذخیره می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، مزیت مهم دیگر این فناوری صرفه جویی در مصرف انرژی برق است. فناوری مذکور مبتنی بر کدگذاری داده‌ها و ذخیره سازی آن‌ها بر روی صفحات کشویی ساخته شده از فلزات دو بعدی است.


با توجه به افزایش روزافزون تولید داده‌های دیجیتال در جهان، فناوری‌های فعلی ذخیره سازی اطلاعات موجب اشغال فضای زیاد و مصرف انرژی برق قابل توجه می‌شوند.


از همین رو فناوری‌های جدیدی باید جایگزین فناوری‌های فعلی شوند و لذا محققان دانشگاه‌های استنفورد، برکلی و تگزاس با همکاری یکدیگر سیستمی مبتنی بر استفاده از فلزی به نام تنگستن دیتلورید را ابداع کرده‌اند که در قالب آن صفحاتی بسیار باریک که تنها به اندازه سه اتم ضخامت دارند، در کنار یکدیگر هم قرار می‌گیرند.


بیشتر بخوانید: دومین رویداد ملی در حوزه نانو حسگرها برگزار می‌شود


زمانی که مقدار اندکی الکتریسیته از میان این صفحات عبور می‌کند، هر یک از لایه‌های آن‌ها مقداری به سمت بالا و پایین جابجا می‌شوند. این تغییر وضعیت و سازماندهی مجدد به گونه‌ای صورت می‌گیرد که ذخیره سازی و کدگذاری داده‌ها را در قالب صفر و یک ممکن می‌کند.


برای خواندن داده‌های ذخیره شده و دسترسی به آنها، از میدان مغناطیسی برای تشدید فعالیت الکترون‌ها در لایه‌های مختلف فلزات مذکور استفاده می‌شود و از این طریق ذخیره سازی حجم زیادی از اطلاعات بر روی یک سطح فیزیکی کوچک ممکن می‌شود.


همچنین سرعت نگارش اطلاعات در حافظه‌های رایانه‌ای از این طریق ۱۰۰ برابر بیشتر می‌شود. پژوهشگران امیدوارند تجاری سازی این فناوری در آینده نزدیک ممکن شود.


منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->