احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد واریز متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد ابلاغ رسمی دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت | معوقات متناسب‌سازی حقوق امسال پرداخت می‌شود نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۲
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور
رئیس انجمن تالاسمی ایران گفت: هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل بگیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «یونس عرب» در پاسخ به این سوال که خواسته این انجمن به عنوان حامی بیماران تالاسمی از وزیر بهداشت در راستای رسیدگی به مسائل بیماران در سال جدید چیست؟ گفت: خواسته اساسی ما، افزایش فضای فیزیکی به صورت چشمگیر در کل کشور در حوزه بیماران تالاسمی است، زیرا طی چند سال اخیر بیماران تالاسمی فضا‌هایی که داشتند را به بهانه‌های مختلف از آنها گرفته‌اند. در حالی که تعداد بیماران بیشتر شده است و به فضای بیشتری نیاز دارند.

کمبود بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی در تهران

وی افزود: در حال حاضر در شهر تهران بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی کم داریم. همچنین در جنوب و شمال کشور فضای درمانی به شدت کاهش پیدا کرده است. 

او اضافه کرد: وزارت بهداشت ساخت و ساز‌های جدیدی در حوزه بیمارستان‌ها داشته است و حداقل ۱۶۰۰ تختخواب به ظرفیت بیمارستان امام خمینی تهران اضافه کرده است، اما یک تخت برای بیماران تالاسمی برنامه‌ریزی نشده است. این موضوع واقعا ناراحت‌کننده و زجرآور است. 

بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند

رئیس انجمن تالاسمی ایران درباره‌ی تامین داروی بیماران تالاسمی گفت: در حوزه دارو نیز، با وجود تحریم‌های ظالمانه در زمینه دارو‌های وارداتی برای بیماران تالاسمی، انتظار می‌رود دولت و وزارت بهداشت تمام تلاش خود را انجام دهند و از هر مسیری که می‌توانند با دور زدن تحریم‌ها، دارو‌های باکیفیت را در اختیار بیماران قرار دهند. بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند و حتی برای فریاد زدن وضعیت ناراحت‌کننده خود نیز رمقی ندارند. 

بیشتر بیماران تالاسمی از قشر ضعیف جامعه هستند

وی افزود: از طرف دیگر بیمه‌ها نه تنها به بیماران خاص، بلکه به تمام مردم پشت کرده‌اند و به پرداخت از جیب بیماران توجهی ندارند. برخی از بیماران تالاسمی به دلیل عدم توان مالی، قطع درمان کرده‌اند. مگر یک خانواده چهار یا پنج نفره چقدر می‌تواند درآمد داشته باشد که فقط برای یک بیمار تالاسمی خود پانزده میلیون تومان در ماه هزینه کند؟ قطعا یک پدر کارگر نمی‌تواند با حقوق ده میلیون تومانی خود، هزینه پانزده میلیون تومانی یکی از فرزندانش را تأمین کند. افراد تالاسمی غالباً از افراد ضعیف جامعه به لحاظ مالی هستند.

ضرورت افزایش همکاری معاونت بهداشت در جنوب کشور برای جلوگیری از تولد نوزاد تالاسمی

عرب راهکار کنترل جمعیت تالاسمی در کشور را چنین عنوان کرد: راه پیشگیری از تولد بیمار تالاسمی، مشاوره والدین قبل از ازدواج است. این افراد باید تحت نظر مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت قرار گیرند. به خصوص در جنوب کشور، باید همکاری‌ها در حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت با دانشگاه‌های علوم پزشکی و خانه‌های بهداشت بیشتر شود تا بتوانند کنترل دقیق‌تری بر تولد بیماران داشته باشند و از تولد نوزادان جدید مبتلا به تالاسمی جلوگیری کنند. 

سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما انتظار داشتیم که تولد بیماران تالاسمی طی پنج سال اخیر به نزدیک صفر برسد، اما هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شوند که برای این افراد کارت انجمن تالاسمی ایران صادر می‌کنیم. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل گیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->