راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۲
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور
رئیس انجمن تالاسمی ایران گفت: هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل بگیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «یونس عرب» در پاسخ به این سوال که خواسته این انجمن به عنوان حامی بیماران تالاسمی از وزیر بهداشت در راستای رسیدگی به مسائل بیماران در سال جدید چیست؟ گفت: خواسته اساسی ما، افزایش فضای فیزیکی به صورت چشمگیر در کل کشور در حوزه بیماران تالاسمی است، زیرا طی چند سال اخیر بیماران تالاسمی فضا‌هایی که داشتند را به بهانه‌های مختلف از آنها گرفته‌اند. در حالی که تعداد بیماران بیشتر شده است و به فضای بیشتری نیاز دارند.

کمبود بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی در تهران

وی افزود: در حال حاضر در شهر تهران بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی کم داریم. همچنین در جنوب و شمال کشور فضای درمانی به شدت کاهش پیدا کرده است. 

او اضافه کرد: وزارت بهداشت ساخت و ساز‌های جدیدی در حوزه بیمارستان‌ها داشته است و حداقل ۱۶۰۰ تختخواب به ظرفیت بیمارستان امام خمینی تهران اضافه کرده است، اما یک تخت برای بیماران تالاسمی برنامه‌ریزی نشده است. این موضوع واقعا ناراحت‌کننده و زجرآور است. 

بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند

رئیس انجمن تالاسمی ایران درباره‌ی تامین داروی بیماران تالاسمی گفت: در حوزه دارو نیز، با وجود تحریم‌های ظالمانه در زمینه دارو‌های وارداتی برای بیماران تالاسمی، انتظار می‌رود دولت و وزارت بهداشت تمام تلاش خود را انجام دهند و از هر مسیری که می‌توانند با دور زدن تحریم‌ها، دارو‌های باکیفیت را در اختیار بیماران قرار دهند. بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند و حتی برای فریاد زدن وضعیت ناراحت‌کننده خود نیز رمقی ندارند. 

بیشتر بیماران تالاسمی از قشر ضعیف جامعه هستند

وی افزود: از طرف دیگر بیمه‌ها نه تنها به بیماران خاص، بلکه به تمام مردم پشت کرده‌اند و به پرداخت از جیب بیماران توجهی ندارند. برخی از بیماران تالاسمی به دلیل عدم توان مالی، قطع درمان کرده‌اند. مگر یک خانواده چهار یا پنج نفره چقدر می‌تواند درآمد داشته باشد که فقط برای یک بیمار تالاسمی خود پانزده میلیون تومان در ماه هزینه کند؟ قطعا یک پدر کارگر نمی‌تواند با حقوق ده میلیون تومانی خود، هزینه پانزده میلیون تومانی یکی از فرزندانش را تأمین کند. افراد تالاسمی غالباً از افراد ضعیف جامعه به لحاظ مالی هستند.

ضرورت افزایش همکاری معاونت بهداشت در جنوب کشور برای جلوگیری از تولد نوزاد تالاسمی

عرب راهکار کنترل جمعیت تالاسمی در کشور را چنین عنوان کرد: راه پیشگیری از تولد بیمار تالاسمی، مشاوره والدین قبل از ازدواج است. این افراد باید تحت نظر مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت قرار گیرند. به خصوص در جنوب کشور، باید همکاری‌ها در حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت با دانشگاه‌های علوم پزشکی و خانه‌های بهداشت بیشتر شود تا بتوانند کنترل دقیق‌تری بر تولد بیماران داشته باشند و از تولد نوزادان جدید مبتلا به تالاسمی جلوگیری کنند. 

سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما انتظار داشتیم که تولد بیماران تالاسمی طی پنج سال اخیر به نزدیک صفر برسد، اما هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شوند که برای این افراد کارت انجمن تالاسمی ایران صادر می‌کنیم. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل گیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->