سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وقایع روز‌های پیش و پس از قیام ۱۵‌خرداد ۱۳۴۲ در شهر مشهد | شروع سرنگونی پیش‌بینی ۶ مرکز مجاز توسط شهرداری مشهد برای ذبح دام در عید قربان ۱۴۰۴ صرفه‌جویی زمانی و ریالی شهروندان با تبدیل میدان شهید کاوه مشهد به چهارراه جهش بی‌سابقه در زیرساخت‌های هوشمند مشهد امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد
سرخط خبرها

برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۴۱۹۷
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد
معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: بیش از ۶ هزار وعده افطاری ساده با مشارکت ۳۹۲ تشکل مردمی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ توزیع شده است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

مهدی ابراهیمی در خصوص برگزاری سومین پویش «بفرمایید افطار» در ماه مبارک رمضان، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: تفاوت عمده‌ای که پویش «بفرمایید افطار» امسال نسبت‌به پویش‌های سال‌های گذشته داشت، وجه مردمی آن است و میزان مشارکت از ۱۱۰ تشکل در سال گذشته، به ۳۹۲ تشکل مردمی در سال جاری از جمله مساجد، هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های بسیج، شورا‌های اجتماعی محلات و دیگر گروه‌های مردمی افزایش یافته است.

ابراهیمی با بیان این مطلب که پشتیبانی از برگزاری این پویش را به عنوان یک وظیفه اجتماعی برای خود تعریف کردیم، بیان کرد: انجام پذیرایی افطار در معابر عمومی مانند ایستگاه‌های مترو و اتوبوس، میادین شهر، مساجد، برخی بوستان‌ها و خیابان‌های پرتردد شهر مدنظر بوده تا چهره معنوی شهر تقویت شود و حال خوب ماه مبارک رمضان را زائران و مجاوران بیشتر حس کنند.

به گفته ابراهیمی، از ابتدای ماه مبارک رمضان، ۶ هزار و ۲۲۴ سفره افطاری ساده با مشارکت مردم پهن شده است و در این بازه، خدماتی مانند اختصاص میز، بنر پویش، صندلی، تریموس و نصب داربست برای موکب‌ها انجام شده و تأمین لیوان، چای، نبات، خرما و در بعضی موارد تهیه سوپ از سوی دبیرخانه پویش «بفرمایید افطار» برای سفره‌های افطاری ساده مردمی صورت گرفته است.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تأکید کرد: فعالیت و حضور پررنگ نوجوانان و کودکان، برگزاری جشن تکلیف برای روزه‌اولی‌ها، توانیابان و معلولان بهزیستی و حضور اقشار و گروه‌های مختلف ازجمله اتفاقات مثبتی بود که در کنار این سفره‌ها به چشم می‌آمد که توانست همدلی هم‌محله‌ای‌ها را افزایش دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->