رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۴۱۹۷
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد
معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: بیش از ۶ هزار وعده افطاری ساده با مشارکت ۳۹۲ تشکل مردمی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ توزیع شده است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

مهدی ابراهیمی در خصوص برگزاری سومین پویش «بفرمایید افطار» در ماه مبارک رمضان، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: تفاوت عمده‌ای که پویش «بفرمایید افطار» امسال نسبت‌به پویش‌های سال‌های گذشته داشت، وجه مردمی آن است و میزان مشارکت از ۱۱۰ تشکل در سال گذشته، به ۳۹۲ تشکل مردمی در سال جاری از جمله مساجد، هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های بسیج، شورا‌های اجتماعی محلات و دیگر گروه‌های مردمی افزایش یافته است.

ابراهیمی با بیان این مطلب که پشتیبانی از برگزاری این پویش را به عنوان یک وظیفه اجتماعی برای خود تعریف کردیم، بیان کرد: انجام پذیرایی افطار در معابر عمومی مانند ایستگاه‌های مترو و اتوبوس، میادین شهر، مساجد، برخی بوستان‌ها و خیابان‌های پرتردد شهر مدنظر بوده تا چهره معنوی شهر تقویت شود و حال خوب ماه مبارک رمضان را زائران و مجاوران بیشتر حس کنند.

به گفته ابراهیمی، از ابتدای ماه مبارک رمضان، ۶ هزار و ۲۲۴ سفره افطاری ساده با مشارکت مردم پهن شده است و در این بازه، خدماتی مانند اختصاص میز، بنر پویش، صندلی، تریموس و نصب داربست برای موکب‌ها انجام شده و تأمین لیوان، چای، نبات، خرما و در بعضی موارد تهیه سوپ از سوی دبیرخانه پویش «بفرمایید افطار» برای سفره‌های افطاری ساده مردمی صورت گرفته است.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تأکید کرد: فعالیت و حضور پررنگ نوجوانان و کودکان، برگزاری جشن تکلیف برای روزه‌اولی‌ها، توانیابان و معلولان بهزیستی و حضور اقشار و گروه‌های مختلف ازجمله اتفاقات مثبتی بود که در کنار این سفره‌ها به چشم می‌آمد که توانست همدلی هم‌محله‌ای‌ها را افزایش دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->