یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق استعفای قریب‌الوقوع رئیس شاباک جزئیات پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ غزه استقبال وزارت خارجه انگلیس از مذاکرات ایران و آمریکا ۱۰ میلیون امضا علیه اردوغان | اپوزیسیون ترکیه بیدار شد دونالد ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم می‌گیریم پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری

  • کد خبر: ۳۲۴۶۱۱
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶
اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری
قوه قضاییه اعلام کرد: حجت‌ الاسلام‌ نیری قاضی باسابقه دستگاه قضائی، بر اثر بیماری دارفانی را وداع گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی درگذشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین نیری قاضی باسابقه دستگاه قضائی، برخی افراد در فضای مجازی مدعی شدند که ایشان براثر جراحت پس از عملیات ترور در دیوانعالی کشور که منجر به شهادت حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه شد، جان باخته است.

این در حالی است که چنین ادعایی اساساً کذب بوده و در همان زمان در تاریخ ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ مرکز رسانه قوه قضائیه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «در برخی کانال‌های خبری، شایعه شده که حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی نیری نیز در حمله تروریستی زخمی شده است؛ این ادعا از اساس کذب است و حجت‌الاسلام والمسلمین نیری اساساً در محل وقوع حادثه تروریستی امروز حضور نداشته است.»

گفتنی است، «حجت‌الاسلام والمسلمین نیری پس از تلاش‌های مخلصانه و خستگی‌ناپذیر در میدان قضاوت و عدالت، مدت قابل‌توجهی را در بستر بیماری و کسالت گذراند» و پس از تحمل دوره طولانی بیماری درگذشت.

مرحوم نیری، «سالیان متمادی در سنگر قضا و عدالت و احقاق و استنقاذ حق مظلومین از متجاسران، مجاهدت و سختکوشی کرد و در سمت‌های عالی قضائی از جمله ریاست دادگاه‌های ویژه اصل ۴۹، ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات و مشاور ریاست قوه قضائیه، منشأ اثر و خدمات نافع و نافذ بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->