جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رای گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
سرخط خبرها

قاضی زاده هاشمی: کارگروه ملی زیارت، اعتبارات عمرانی خراسان رضوی را افزایش دهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۵۰۴۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
قاضی زاده هاشمی: کارگروه ملی زیارت، اعتبارات عمرانی خراسان رضوی را افزایش دهد + فیلم
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ارتقاء سرمایه گذاری نیازمند اعتماد مردم است گفت: تجمیع سرمایه‌های خرد مردمی نیازمند مشوق‌های عینی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در نطق میان‌دستور خود، با بیان اینکه سال سخت و پرچالشی را پشت سر گذاشتیم، گفت: امواج گسترده تورم، گرانی، ناترازی‌های انرژی و تعطیلی‌های مکرر، زندگی روزمره مردم را با چالش‌های تکراری مواجه کرده بود. امید می‌رود با همت همه‌جانبه قوای سه‌گانه، انسجام، همدلی و خدمت صادقانه و بی‌منت برای مردم، آینده‌سازان ایران بتوانند بر امواج ناآرامی‌های اقتصادی که توسط دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی طراحی و هدایت می‌شود، غلبه کنند و قدردان وفاداری مردمی باشند که در همه حال پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

وی افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب، سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است. ارتقاء سرمایه‌گذاری نیازمند اعتماد مردم است. این اعتماد از مسیر کاهش ریسک، اصلاح سیاست‌های پولی و ارزی، عدم صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه، رفع ناترازی‌های انرژی، جلوگیری از سفته‌بازی در بازار طلا و ارز و نیز توسعه سرمایه‌گذاری با مشارکت عمومی و خصوصی محقق می‌شود.

نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تقویت تولید باید از مسیر بازگشت صددرصدی درآمد‌های ارزی ناشی از صادرات به داخل کشور و بازچرخانی آن در تولید (نه صرف خرید کالا‌های لوکس) انجام شود، اظهار کرد: تجمیع سرمایه‌های خرد مردمی نیازمند مشوق‌های عینی است و صرفا با سخنرانی و تبلیغات محقق نمی‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: این مهم، نیازمند اراده قوی، سیاست واحد اقتصادی و اقدامات مؤثر برای جلب اعتماد مردم و اعطای تسهیلات هدفمند در راستای ارتقای شاخص‌های تولید و خدمات است.

وی گفت: آنچه در سال‌های گذشته رخ داده، نشان از نیاز به اصلاح و تغییر رویه‌هایی دارد که بتواند جهش تولید را تضمین کرده و سرمایه‌های خرد و کلان مردم را به میدان آورد. نقش کمیسیون‌های تخصصی مجلس در آسیب‌شناسی روندها، اصلاح سیاست‌های اجرایی و نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌های مختلف دولتی و غیر دولتی نیازمند کار جهادی است.

نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به وضعیت استان خراسان رضوی و حوزه انتخابیه خود، تصریح کرد: در نوروز امسال بیش از ۴.۵ میلیون سفر به این استان انجام شد. خراسان رضوی با میزبانی سالانه ۳۰ میلیون زائر و مسافر، نیازمند تقویت زیرساخت‌های همه‌جانبه است. امید می‌رود کارگروه ملی زیارت که جلسه آن فردا در مشهد برگزار می‌شود، گام‌های مؤثری در راستای تقویت اعتبارات عمرانی استان بردارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->