کدام دروازه بان لیگ جانشین گندوز می‌شود؟ لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد کارتال به دنبال جذب ۴ بازیکن خارجی ترس کارتال بابت حذف تیمش از آسیا گلایه بازیکنان جوان پرسپولیس: به ما بی احترامی می شود عالیشاه عامل ویروس را در پرسپولیس پیدا کرد کارتال و انتقاد از بدنسازی پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بایرن مونیخ و اینتر | نراتزوری به دنبال معجزه در مونیخ تاج: دنیا یک قهرمانی به فوتسال ایران بدهکار است تاریخ و ساعت بازی آرسنال و رئال مادرید | یورش آقای اروپا به خانه توپچی‌ها واکنش دستیارنکونام به انتقاد از بدنسازی: چه طور برای موسیمانه پول بود؟ تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتسال ایران و روسیه ایوب در آستانه جدایی از پرسپولیس پیکر فرامرز ظلی‌پور در خاک آرام گرفت + عکس پیش‌بینی حضور دوندگان از ۱۵ کشور در جام امام رضا (ع) کمیته استیناف پرسپولیس و تراکتور را نقره داغ کرد اولین مسابقه فینال والیبال | شهداب سیلی اول را محکم زد! اعزام‌ ۲ بانوی وزنه‌بردار مشهدی به رقابت‌های جهانی
سرخط خبرها

عملکرد قابل قبول گندوز در پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۲۵۰۷۴
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
عملکرد قابل قبول گندوز در پرسپولیس
دروازه بان الجزایری تیم فوتبال پرسپولیس پس از ثبت کلین شیت در هفته بیست و پنجم توانست به تنهایی به عنوان بهترین گلر خارجی لیگ برتر شناخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و پنجم لیگ برتر روز گذشته (شنبه ۱۶ فروردین) و در ورزشگاه آزادی تهران از تیم استقلال خوزستان میزبانی کرد که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت. در دقایق ابتدایی این بازی بازیکنان استقلال دو بار به سمت دروازه پرسپولیس حمله کردند که واکنش‌های گندوز پرسپولیس را در بازی نگه داشت تا سرخ‌ها گل زود هنگام دریافت نکنند. گندوز که پس از عملکرد ضعیفش در دیدار مقابل شمس آذر که سه گل دریافت کرد مورد انتقاد هواداران این تیم قرار گرفته بود روز گذشته توانست یازدهمین کلین شیت خود در فصل جاری لیگ برتر را به ثبت برساند.

گندوز و اتکیر یوسوپوف (دروازه بان ازبکستانی فولاد خوزستان) دو دروازه بان ملی پوش خارجی شاغل در لیگ برتر ایران هستند که در ثبت کلین شیت با هم رقابت دارند که با گندوز با بسته نگه داشتن دروازه خود در هفته بیست و پنجم به تنهایی به عنوان بهترین دروازه بان خارجی لیگ برتر در فصل بیست و چهارم تا پایان هفته بیست و پنجم شناخته شد.

پس از گندوز، یوسوپوف با ۱۰ و ادسون ماردن (دروازه بان چادرملو) و لوان پولی (دروازه بان نساجی) هرکدام با ۹ کلین شیت در رده‌های بعدی برترین گلر‌های خارجی فصل جاری لیگ برتر قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->