فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا
سرخط خبرها

پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۲۵۱۰۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد
مسعود پزشکیان گفت: امروز با کمک ابزارها و روش‌های نوین متکی بر تکنولوژی‌های مدرن، این امکان وجود دارد که با تعریف عملیاتی کدپستی، کد ملی، کد کالا و اجرای برخی قوانین مثل ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مکرر تا حد بسیار زیادی بستر وقوع فساد را از بین برد؛ ما اگر FATF داخلی را اجرا کنیم، بسیاری از مصادیق فساد بدون نیاز به حضور و رصد میدانی، صرفا با رصد داده‌ها و اطلاعات اصلاح و رفع خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور صبح امروز یکشنبه با حضور از پیش اعلام نشده در وزارت دادگستری، با وزیر و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه دیدار و در نشستی با آنان به بررسی گزارش عملکرد و برنامه‌های آتی این مجموعه پرداخت.

پزشکیان در این نشست پس از استعماع گزارش‌ها، دیدگاه‌ها و پیشنهادات وزیر و معاونان وزارت دادگستری، به ویژه در زمینه اصلاح برخی قوانین در زمینه تسهیل فرزندخواندگی، اظهار داشت: قوانین موجود در این رابطه حتما باید اصلاح شود. به عنوان مثال اینکه دختران بدون سرپرست تا ۱۸ سالگی در مراکز مراقبتی نگهداری شوند و بعد در این سن حساس رها شوند، به هیچ وجه منطقی نیست، یا موضوع محدودیت‌ها در زمینه فرزندخواندگی باید بازنگری و اصلاح شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به درخواست‌های مطرح شده برای اعطای برخی اختیارات و نیز تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای دقیق‌تر برخی وظایف قانونی از جمله در زمینه مبارزه با فساد تصریح کرد: درخواست‌های مطرح شده را به هیئت دولت ارائه دهید تا بررسی و تصویب شوند، اما این نکته مهم را در نظر داشته باشید که اجرای قانون از جمله در زمینه مبارزه با فساد لزوما نیاز به عِده و عُده ندارد.

پزشکیان اضافه کرد: امروز با کمک ابزارها و روش‌های نوین متکی بر تکنولوژی‌های مدرن، این امکان وجود دارد که با تعریف عملیاتی کدپستی، کد ملی، کد کالا و اجرای برخی قوانین مثل ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مکرر تا حد بسیار زیادی بستر وقوع فساد را از بین برد؛ ما اگر FATF داخلی را اجرا کنیم، بسیاری از مصادیق فساد بدون نیاز به حضور و رصد میدانی، صرفا با رصد داده‌ها و اطلاعات اصلاح و رفع خواهند شد. به این شکل حتی می‌توانیم دولت را نیز کوچک و چابک کنیم.

رئیس جمهور عدالت را نور چشم هر جامعه‌ای توصیف و تصریح کرد: اگر این سامانه‌های داده‌محور اجرا شوند، عدالت، انصاف و حق در جامعه اجرا خواهند شد. اگر کاداستر در کشور به طور کامل اجرا شده بود، آیا امروز شاهد زمین‌خواری، کوه‌خواری و جنگل‌خواری بودیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی متون ادعیه، روایات و آیات را مرور می‌کنیم، می‌بینیم که هیچ قانون و قاعده مشابهی در جهان در این حد متعالی و انسان‌دوستانه نیست. ما باید تلاش کنیم عامل به این دستورات و توصیه‌ها باشیم. دولت در حال تهیه طرح‌هایی برای حمایت از معیشت اقشار محروم‌تر، بر پایه محوریت مساجد، محلات و خانواده‌ها است و از نهادهای مرتبط با مساجد و محلات برای جمع‌آوری اطلاعات لازم و نیز اجرای این طرح‌ها کمک خواهیم گرفت.

پزشکیان با تکرار این نکته که اگر به دستورات و توصیه‌های اسلام عمل کنیم، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد، اظهار داشت: شهید بهشتی تاکید می‌کند که اگر جامعه‌ای را دیدید که نمی‌دانستید چه دین و آیین و مسلکی دارند، نگاه کنید و ببینید که اگر به اخلاق، حق، عدالت و انصاف عمل می‌کنند، بدانید که آنها صالح و مسلم هستند و اگر نه صالح و مسلم نیستند.

رئیس جمهور از بخش‌های نظارتی زیر نظر وزارت دادگستری و نیز دیگر دستگاه‌های نظارتی خواست که اگر به تخلف و اشکالی برخوردند، منتظر نمانند تا آن تخلف بزرگ و عمیق‌تر شود، بعد با آن برخورد کنند و افزود: تخلف و متخلف را با نگاه اسلامی ببینید و از همان ابتدا به او تذکر دهید که اشتباهش را اصلاح کند؛ در سامانه‌های اطلاعاتی و هوشمند نیز این امکان را در نظر بگیرید که بتوان تخلفات را در همان بدو وقوع کنترل و اصلاح کرد.

پزشکیان تاکید کرد که فقر و تبعیض زیبنده جامعه اسلامی نیست و باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم که مشکلات و به خصوص فقر و آثار و تبعات آن را از چهره و بطن جامعه بزداییم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر و چند تن از معاونان وزارت دادگستری در سخنانی به ارائه گزارشی از عملکرد بخش‌های تحت مدیریت خود و نیز تشریح دیدگاه‌ها، مطالبات و پیشنهادات خود پرداختند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->