به گزارش شهرآرانیوز، امین حسین رحیمی روز جمعه در حاشیه نشست بررسی و رفع برخی معضلات ثبتی کلانشهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر بازدید روز گذشته خود از مرز قوچان، گمرک و بازارچه مرزی باجگیران افزود: در این بازدید گسترش مبادلات مرزی و افزایش بهره وری مرزنشینان از بازارچه و ایجاد منطقه آزاد تجاری مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر دادگستری دیروز به دعوت نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده هیات دولت در قوچان حضور یافت و در بازدید از گمرک، بازارچه مرزی و پایانه مرزی باجگیران مشکلات غرفه داران و مرزنشینان را بررسی کرد و پیشنهاد و درخواست مردم این منطقه مبنی بر راهاندازی منطقه آزاد تجاری - صنعتی در مرز قوچان را بررسی نمود تا در هیات دولت مطرح کند.
رحیمی اظهار کرد: مردم محروم آن منطقه خواستار این بودند که هر یک در آن بازارچه مرزی یک غرفه برای خود داشته باشند، لذا باید توسعه بازارچه مرزی باجگیران در دستور کار قرار گیرد.
وزیر دادگستری گفت: گمرک زمینی بین ایران و ترکمنستان بیشتر یک طرفه شده است و مسافران از طرف ترکمنستان در آن گمرک تردد دارند که علت آن به مشکل مربوط به صدور روادید برای هموطنانمان مربوط میشود که به طور قطع پیگیری خواهد شد.
وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است
رحیمی افزود: قوچان ظرفیت راهاندازی منطقه آزاد تجاری – صنعتی را دارد که اجرایی شدن آن نیازمند قانون است و بنا بر پیشنهادی که در این راستا داده شد، اقدامات کارشناسی از قبل شروع شده و در حال پیگیری است لذا توسعه آن بازارچه قدمی خواهد بود که راهاندازی منطقه آزاد تجاری – صنعتی پیگیری شود.
منبع: ایرنا