آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است

  • کد خبر: ۳۳۱۶۰۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است
وزیر دادگستری گفت: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری – صنعتی در مرز قوچان استان خراسان رضوی توسعه بازارچه مرزی باجگیران است.

به گزارش شهرآرانیوز، امین حسین رحیمی روز جمعه در حاشیه نشست بررسی و رفع برخی معضلات ثبتی کلانشهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر بازدید روز گذشته خود از مرز قوچان، گمرک و بازارچه مرزی باجگیران افزود: در این بازدید گسترش مبادلات مرزی و افزایش بهره وری مرزنشینان از بازارچه و ایجاد منطقه آزاد تجاری مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر دادگستری دیروز به دعوت نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده هیات دولت در قوچان حضور یافت و در بازدید از گمرک، بازارچه مرزی و پایانه مرزی باجگیران مشکلات غرفه داران و مرزنشینان را بررسی کرد و پیشنهاد و درخواست مردم این منطقه مبنی بر راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری - صنعتی در مرز قوچان را بررسی نمود تا در هیات دولت مطرح کند.

رحیمی اظهار کرد: مردم محروم آن منطقه خواستار این بودند که هر یک در آن بازارچه مرزی یک غرفه برای خود داشته باشند، لذا باید توسعه بازارچه مرزی باجگیران در دستور کار قرار گیرد.

وزیر دادگستری گفت: گمرک زمینی بین ایران و ترکمنستان بیشتر یک طرفه شده است و مسافران از طرف ترکمنستان در آن گمرک تردد دارند که علت آن به مشکل مربوط به صدور روادید برای هموطنانمان مربوط می‌شود که به طور قطع پیگیری خواهد شد.

وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است

رحیمی افزود: قوچان ظرفیت راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری – صنعتی را دارد که اجرایی شدن آن نیازمند قانون است و بنا بر پیشنهادی که در این راستا داده شد، اقدامات کارشناسی از قبل شروع شده و در حال پیگیری است لذا توسعه آن بازارچه قدمی خواهد بود که راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری – صنعتی پیگیری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->