مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

ترامپ مدعی شد: در حال گفت‌و‌گو‌ی مستقیم با ایران هستیم

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۴
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
ترامپ مدعی شد: در حال گفت‌و‌گو‌ی مستقیم با ایران هستیم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همزمان با دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفت‌و‌گو‌های مستقیم با ایران هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در کاخ سفید با تکرار ادعاها به خبرنگاران گفت: "ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم... همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است، امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. «ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده ایم.»

 ترامپ که در کنار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت که یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه برگزار خواهد شد.

 رئیس جمهوری آمریکا ابراز خوش‌بینی کرد که مذاکرات در متقاعد کردن ایران به دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خود که تهران اصرار دارد برای اهداف صلح‌آمیز است، موفقیت‌آمیز باشد.

ترامپ گفت: "امیدوارم که این گفتگوها موفقیت آمیز باشد. از نظر من موفقیت این مذاکرات به نفع ایران خواهد بود. ما امیدواریم که این اتفاق رخ دهد."

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه با نتانیاهو درباره ایران و مسائل تجاری میان آمریکا و اسرائیل گفتگوی خوبی داشته است، صریح کرد: «ما می‌خواهیم اسرائیل در هر توافقی درباره ایران مشارکت داشته باشد، اما در عین حال به‌دنبال جلوگیری از هرگونه تنش و درگیری هستیم».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->