تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است

  • کد خبر: ۳۲۵۴۴۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر این‌که درج درصد گوشت در فرآورده‌هایی مانند سوسیس و کالباس یک الزام قانونی است، گفت: فرآورده‌هایی که کمتر از ۴۰ درصد گوشت دارند، ارزش تغذیه‌ای پایین‌تری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حشمت‌الله رضوی موسوی، با بیان این که میزان گوشت به‌کاررفته در فرآورده‌های گوشتی، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش کیفیت این محصولات است، اظهار کرد: درج درصد گوشت در فرآورده‌هایی مانند سوسیس و کالباس یک الزام قانونی است و اطلاعات آن باید به‌صورت خوانا و شفاف روی بسته‌بندی محصول درج شود. این عدد نشان می‌دهد که چه میزان گوشت واقعی در ترکیب محصول به‌کاررفته است.

وی با اشاره به اینکه کیفیت این محصولات ارتباط مستقیمی با میزان گوشت مصرفی دارد، افزود: فرآورده‌هایی که کمتر از ۴۰ درصد گوشت دارند، عمدتاً از ترکیباتی مانند آرد، سویا، روغن و مواد افزودنی تشکیل شده‌اند و ارزش تغذیه‌ای پایین‌تری دارند. فرآورده‌هایی که بین ۴۰ تا ۶۰ درصد گوشت دارند، از نظر کیفیت در سطح متوسط قرار می‌گیرند و محصولاتی که بیش از ۶۰ درصد گوشت دارند، در صورت تولید توسط واحد‌های مجاز و معتبر، از نظر پروتئینی مناسب‌تر هستند.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و دارو، گفت: گوشت مصرف‌شده در این محصولات باید از کشتارگاه‌های مجاز و مورد تأیید تأمین شود. استفاده از گوشت‌های تاریخ‌گذشته، بی‌هویت یا خارج از زنجیره مجاز، تخلف محسوب می‌شود و با واحد‌های متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

وی ادامه داد: در کنار گوشت، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم، فسفات، نشاسته و طعم‌دهنده‌ها نیز در این محصولات وجود دارد که استفاده از آنها باید در محدوده‌های مجاز باشد. کارشناسان سازمان غذا و دارو با بازرسی و نمونه‌برداری دوره‌ای، وضعیت ترکیب، برچسب و ایمنی این فرآورده‌ها را بررسی می‌کنند.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید این محصولات به مواردی مانند درصد گوشت، پروانه ساخت، تاریخ تولید، شرایط نگهداری و نشانه‌های معتبر سلامت توجه و مصرف این نوع فرآورده‌های گوشتی را برای گروه‌های حساس مانند کودکان، محدود کنند.

به گفته وی منابع پروتئینی تازه مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و حبوبات همچنان انتخاب سالم‌تری برای مصرف روزانه هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->