به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظیم بهفر، افزود: هرگونه واردات باید با رعایت ضوابط بهداشتی و استعلام از وزارت بهداشت انجام شود.
وی اظهار داشت: نادیده گرفتن ضوابط بهداشتی در واردات محصولات غذایی، میتواند سلامت عمومی را با تهدید جدی مواجه کند.
بهفر با تأکید بر اینکه سازمان غذا و دارو از ابتدا ضرورت استعلامهای بهداشتی را به مسئولان مربوطه اعلام کرده است، افزود: ما پیش از آغاز واردات، بر لزوم اخذ تأییدیههای بهداشتی از وزارت بهداشت تأکید کردهایم. متأسفانه در برخی موارد این فرآیند بهدرستی رعایت نمیشود.
وی با اشاره به گزارشهای منتشر شده درباره آلودگی محمولههای وارداتی در کشورهای دیگر، گفت: ضروری است که مسئولان ذیربط پیش از ورود هر محموله استعلامهای لازم از وزارت بهداشت را به صورت جدی انجام دهند. تکرار تجربههای تلخی که در واردات محصولاتی مانند برنج و روغن مشاهده شده، میتواند سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: سازمان غذا و دارو آماده است تا در تمامی مراحل واردات، همکاری لازم را ارائه دهد و با نظارت مستمر، ایمنی و سلامت مواد غذایی وارداتی را تضمین کند.
منبع: خبرگزاری مهر