مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک

  • کد خبر: ۳۲۵۵۸۷
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک
سازمان پزشکی قانونی به منظور تسهیل دسترسی به خدمات دادپزشک و جلوگیری از سردرگمی مردم برای صدور جواز دفن در صورت فوت بستگان، شماره چهار رقمی ۳۱۶۳ با پیش شماره ۰۴۱ را به صورت سراسری به دادپزشک اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از آنجا که یکی از مهمترین خدمات ارائه شده توسط دادپزشک، ساماندهی صدور جواز دفن در کشور و ارتقای صحت و دقت در صدور این جواز‌ها است شماره چهار رقمی ۳۱۶۳ (۰۴۱) برای تماس با مجموعه پزشک معتمد (دادپزشک) در سراسر کشور راه اندازی شد.

با راه اندازی خط تلفنی تماس با دادپزشک ضمن رفع مشکل سردرگمی بازماندگان متوفیات، مردم این خدمات را راحت‌تر و سریع‌تر دریافت می‌کنند، و ضمن ساماندهی کیفی جواز‌های دفن صادر شده در کشور، صدور جواز دفن متوفی نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، از این پس هموطنان در صورت درگذشت بستگان و نزدیکان خود در منزل می‌توانند در کل کشور در ساعات اداری و در تهران در تمامی ساعات شبانه روز با شماره ۳۱۶۳ (۰۴۱) تماس بگیرند تا کارشناسان، آنان را در خصوص نحوه صدور جواز دفن عزیزانشان راهنمایی کنند.

یادآور می‌شود یکی از مهمترین خدمات دادپزشک، ساماندهی صدور جواز دفن در کشور و ارتقای صحت و دقت در صدور این جواز‌ها است به نحوی که علت مرگ توسط کارشناسان مجرب و به طور علمی، دقیق و مشخص باشد ضمن آنکه با فعالیت دادپزشک در مرگ‌های غیرقضایی و غیرمشکوک، به‌ویژه در موارد وفات افراد در منزل، امکان دسترسی به مرکزی معتبر و قابل اطمینان با تعرفه مشخص و مورد تایید برای مردم در زمینه صدور جواز دفن فراهم شده است.

دادپزشکان، پزشکان مجرب، متعهد و آموزش دیده‌ای هستند که نسبت به ارائه مشاوره، معاینه اجساد (غیرجنایی و غیرمشکوک) و صدور جواز دفن، تحت نظارت سازمان پزشکی قانونی کشور، فعالیت و به هموطنان ارائه خدمت می‌کنند. فعالیت دادپزشکان علاوه بر صرفه‌جویی در وقت و هزینه مردم و ارتقای دقت و صحت صدور جواز دفن، از ارجاع بی‌مورد بسیاری از پرونده‌ها به دادگستری و پزشکی قانونی جلوگیری کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->