کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز
سرخط خبرها

طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان

  • کد خبر: ۳۲۵۷۸۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، از هدف‌گذاری برای ایجاد حداقل ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۱۴۰۴ خبر داد و این اقدام را حرکتی در تحقق شعار سال دانست.

رضا سلم آبادی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین محور‌های مأموریتی کمیته امداد است، اظهار کرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای شعار سال با محوریت تولید و اشتغال، برنامه‌هایی در قالب‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری در تولید و ایجاد اشتغال طراحی شده است که از جمله آنها می‌توان به حمایت‌های تسهیلاتی، راهبری شغلی و توسعه همکاری با بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد.

سلم‌آبادی ادامه داد: بخشی از مددجویان کمیته امداد، افرادی هستند که آموزش‌های لازم را دیده و در قالب طرح استاد-شاگردی تجربه کسب کرده‌اند، اما سرمایه کافی برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود را ندارند. در این راستا، کمیته امداد بدون نیاز به داشتن حساب بانکی فعال یا معدل حسابی مشخص، و صرفاً با ارائه معرفی‌نامه و احراز شرایط آموزشی و مهارتی، این افراد را برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۴ درصد با بازپرداخت ۷ ساله به بانک‌ها معرفی می‌کند.

وی افزود: در مشاغل تولیدی، بسته به نوع شغل و مهارت فرد، تسهیلاتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود تا مددجویان بتوانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و فعالیت اقتصادی پایدار داشته باشند.

راهبران شغلی، پشتیبان کارآفرینی مددجویان

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در ادامه از اجرای طرح راهبری شغلی برای حمایت از مددجویانی که در ورود به بازار کار دچار تردید و نگرانی هستند، خبر داد و گفت: در این مدل، فردی به‌عنوان راهبر شغلی که دارای تجربه، تخصص و توانمندی بازاریابی و فروش است، در کنار مددجو قرار می‌گیرد تا بخش بازاررسانی و فروش محصولات را برعهده گیرد، در حالی که مددجو صرفاً به تولید محصول می‌پردازد. این طرح می‌تواند نقش مؤثری در کاهش ریسک کسب‌وکار برای مددجویان داشته باشد.

همکاری با بنگاه‌های اقتصادی و پوشش بیمه کارفرما

سلم‌آبادی با اشاره به همکاری گسترده با بنگاه‌های اقتصادی عنوان کرد: بسیاری از بنگاه‌ها علاقه‌مند به جذب نیروی کار از میان مددجویان کمیته امداد هستند. ما با این مجموعه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی منعقد می‌کنیم تا نیروی موردنیاز خود را از میان افراد مستعد اشتغال این نهاد تأمین کنند.

وی با تأکید بر حمایت از کارفرمایان افزود: در این طرح، کمیته امداد به‌مدت حداقل ۲۴ ماه، سهم بیمه کارفرما را به‌صورت کامل پرداخت می‌کند. این اقدام علاوه بر حمایت از مددجویان، انگیزه بنگاه‌ها برای جذب نیروی انسانی را نیز افزایش می‌دهد.

تسهیلات کارفرمایی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان

سلم‌آبادی خاطرنشان کرد: در کنار پرداخت سهم بیمه، تسهیلاتی نیز برای کارفرمایانی که مددجویان ما را به کار می‌گیرند در نظر گرفته شده است. هر کارفرما می‌تواند تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت هفت ساله دریافت کند.

وی تصریح کرد: در مناطق محروم، این طرح با شدت بیشتری اجرا می‌شود. به ازای جذب هر مددجوی کمیته امداد، کارفرما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده و همچنین از پوشش کامل سهم بیمه کارفرما برای مدت ۲۴ ماه بهره‌مند شود.

پیش‌بینی اشتغال ۱۳ هزار نفر در سال ۱۴۰۴

در پایان، مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به هدف‌گذاری این نهاد برای سال جاری گفت: پیش‌بینی ما این است که با همکاری نهاد‌های اجرایی، همراهی بانک‌ها و سادگی فرآیند‌های مربوطه، بتوانیم در سال ۱۴۰۴ حداقل ۱۳ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی ایجاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->