واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان

  • کد خبر: ۳۲۵۷۸۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، از هدف‌گذاری برای ایجاد حداقل ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۱۴۰۴ خبر داد و این اقدام را حرکتی در تحقق شعار سال دانست.

رضا سلم آبادی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین محور‌های مأموریتی کمیته امداد است، اظهار کرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای شعار سال با محوریت تولید و اشتغال، برنامه‌هایی در قالب‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری در تولید و ایجاد اشتغال طراحی شده است که از جمله آنها می‌توان به حمایت‌های تسهیلاتی، راهبری شغلی و توسعه همکاری با بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد.

سلم‌آبادی ادامه داد: بخشی از مددجویان کمیته امداد، افرادی هستند که آموزش‌های لازم را دیده و در قالب طرح استاد-شاگردی تجربه کسب کرده‌اند، اما سرمایه کافی برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود را ندارند. در این راستا، کمیته امداد بدون نیاز به داشتن حساب بانکی فعال یا معدل حسابی مشخص، و صرفاً با ارائه معرفی‌نامه و احراز شرایط آموزشی و مهارتی، این افراد را برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۴ درصد با بازپرداخت ۷ ساله به بانک‌ها معرفی می‌کند.

وی افزود: در مشاغل تولیدی، بسته به نوع شغل و مهارت فرد، تسهیلاتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود تا مددجویان بتوانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و فعالیت اقتصادی پایدار داشته باشند.

راهبران شغلی، پشتیبان کارآفرینی مددجویان

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در ادامه از اجرای طرح راهبری شغلی برای حمایت از مددجویانی که در ورود به بازار کار دچار تردید و نگرانی هستند، خبر داد و گفت: در این مدل، فردی به‌عنوان راهبر شغلی که دارای تجربه، تخصص و توانمندی بازاریابی و فروش است، در کنار مددجو قرار می‌گیرد تا بخش بازاررسانی و فروش محصولات را برعهده گیرد، در حالی که مددجو صرفاً به تولید محصول می‌پردازد. این طرح می‌تواند نقش مؤثری در کاهش ریسک کسب‌وکار برای مددجویان داشته باشد.

همکاری با بنگاه‌های اقتصادی و پوشش بیمه کارفرما

سلم‌آبادی با اشاره به همکاری گسترده با بنگاه‌های اقتصادی عنوان کرد: بسیاری از بنگاه‌ها علاقه‌مند به جذب نیروی کار از میان مددجویان کمیته امداد هستند. ما با این مجموعه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی منعقد می‌کنیم تا نیروی موردنیاز خود را از میان افراد مستعد اشتغال این نهاد تأمین کنند.

وی با تأکید بر حمایت از کارفرمایان افزود: در این طرح، کمیته امداد به‌مدت حداقل ۲۴ ماه، سهم بیمه کارفرما را به‌صورت کامل پرداخت می‌کند. این اقدام علاوه بر حمایت از مددجویان، انگیزه بنگاه‌ها برای جذب نیروی انسانی را نیز افزایش می‌دهد.

تسهیلات کارفرمایی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان

سلم‌آبادی خاطرنشان کرد: در کنار پرداخت سهم بیمه، تسهیلاتی نیز برای کارفرمایانی که مددجویان ما را به کار می‌گیرند در نظر گرفته شده است. هر کارفرما می‌تواند تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت هفت ساله دریافت کند.

وی تصریح کرد: در مناطق محروم، این طرح با شدت بیشتری اجرا می‌شود. به ازای جذب هر مددجوی کمیته امداد، کارفرما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده و همچنین از پوشش کامل سهم بیمه کارفرما برای مدت ۲۴ ماه بهره‌مند شود.

پیش‌بینی اشتغال ۱۳ هزار نفر در سال ۱۴۰۴

در پایان، مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به هدف‌گذاری این نهاد برای سال جاری گفت: پیش‌بینی ما این است که با همکاری نهاد‌های اجرایی، همراهی بانک‌ها و سادگی فرآیند‌های مربوطه، بتوانیم در سال ۱۴۰۴ حداقل ۱۳ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی ایجاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->