رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم

  • کد خبر: ۳۲۵۷۹۲
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸
رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم
«الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با تاکید بر اینکه «خواهان روابط خوب با همه همسایگان خود، از جمله ایران هستیم»، گفت که منتظر سفر دکتر «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران به آذربایجان هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام علی‌اف در سخنرانی خود در مجمع بین‌المللی که با عنوان ««مواجهه با نظم نوین جهانی» به میزبانی دانشگاه «ADA» جمهوری آذربایجان برگزار شد، اظهار داشت: ما منتظر سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به آذربایجان در ماه جاری هستیم. این سفر را از نظر گسترش روابط دوجانبه و توسعه منطقه‌ای در آینده بسیار مهم می‌دانیم.

او همچنین خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر مقامات بلندپایه هر دو کشور سفر‌های متعددی داشته‌اند. ما از روند انتخابات در ایران که به پیروزی رئیس‌جمهور [مسعود پزشکیان]منجر شد و همچنین از پیام‌هایی که از ایران دریافت می‌کنیم، بسیار دلگرم شده‌ایم.

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان ادامه داد: بنابراین می‌خواهیم با همه همسایگان خود از جمله ایران روابط خوبی داشته باشیم.

علی‌اف گفت که همچنین «بخش قابل‌توجهی از دستور کار اقتصادی و حمل‌ونقل وجود دارد، چراکه ما درباره کریدور میانی گفت‌و‌گو کردیم».

علی‌اف در ادامه به حمله فردی مسلح به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران در بهمن ماه ۱۴۰۱ اشاره و با بیان اینکه «ما نمی‌توانیم وقایع غم‌انگیز را فراموش کنیم»، افزود: بیش از ۲ سال گذشته است و امید ما این است که دولت جدید [ایران]، وعده دولت پیشین را عملی کند. نه‌تنها فردی که مرتکب این اقدام تروریستی شده، بلکه کسانی که پشت او بودند و افرادی که او را برای حمله به سفارت آذربایجان فرستاده بودند نیز مجازات شوند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش از این اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده عامل حمله به سفارتِ آذربایجان گفته بود: پرونده پس از صدور رای به تایید دیوان عالی کشور رسید. نامبرده محکوم به قصاص نفس شد و پرونده جهت اجرا به اجرای احکام جنایی تهران ارسال شده است و به محض اینکه اولیای دم مراجعه و تقاضای قصاص کنند مراحل بعدی صورت خواهد گرفت.

مقام‌های ایرانی بار‌ها تاکید کرده‌اند این حادثه سازماندهی شده و تروریستی نبوده و فرد ضارب با انگیزه شخصی اقدام به تیراندازی در سفارت باکو در تهران کرده بود.

روابط ایران و جمهوری آذربایجان به ویژه در حوزه اقتصادی و حمل‌ونقل رو به پیشرفت بوده‌است. فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران که در روز‌های اخیر برای سفری سه روزه در صدر هیأتی وارد جمهوری آذربایجان شده بود، دیروز سه شنبه (۱۹ فروردین) با الهام علی‌اف دیدار کرد؛ سفری که با هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت، نفت و گاز، انرژی، تجارت و راه‌های مقابله با چالش‌ها انجام گرفته است.

از طرفی رئیس جمهور اسلامی ایران پیش‌تر در گفت‌وگوی تلفنی با همتای خود در جمهوری آذربایجان بر رایزنی‌های موثر و موفق در راستای توسعه و تقویت روابط فی مابین دو ملت همسایه تاکید کرده بود.

مسعود پزشکیان روز گذشته (دوشنبه ۱۱ فروردین ماه) در گفت‌و گوی تلفنی با الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان با اشاره به سفر پیش روی خود به جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: امیدوارم در این سفر بتوانیم رایزنی‌های موثر و موفقی در راستای توسعه و تقویت روابط فی مابین و دوستی و برادری دو ملت همسایه داشته باشیم.

رئیس جمهوری آذربایجان نیز در این گفت وگوی تلفنی افزود: ما بی صبرانه منتظر سفر جنابعالی به کشورمان هستیم تا پیوند‌های همسایگی و تعاملات بین دو کشور را بیش از پیش تقویت کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->