عضو شورای سیاسی حزب‌الله: ابتکار عمل در دست ایران است واکنش رسانه رسمی رهبر انقلاب به نامه یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از احزاب حریدی خروج خود از ائتلاف و کابینه اسرائیل را اعلام کرد کاهش تصدی‌گری دولت، اولویت اول وزارت اقتصاد در دوره جدید گوترش: وضعیت غزه وحشتناک است، آتش‌ بس کافی نیست ترامپ شبکه سی‌ان‌ان را به افشای زمان حمله به ایران متهم کرد علت برنج ۳۰۰ هزار تومانی از زبان وزیر جهاد کشاورزی مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است بوروکراسی‌های اداری سد راه توسعه گردشگری در کلات خراسان رضوی شده است جنایتی دیگر در غزه ۳۵ شهید و مجروح برجای گذاشت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سفر وزیر کشور عراق به مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) ادارات خراسان رضوی برای اتصال به سامانه «پنجره واحد زمین» سه ماه مهلت دارند عراقچی وارد چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به مشهد سفر کرد (۲۳تیر۱۴۰۴) پیام پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور: پنجره دیپلماسی باز است ولایتی: با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط باشد مخالفتی نداریم لاریجانی: نیرو‌های مقاومت از توانایی خوبی در منطقه برخوردار هستند پزشکیان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس حضور یافت همه‌چیز درباره درگیری‌های جدید سوریه| «سویداء» توطئه صهیونیست‌ها، قتلگاه تروریست‌ها حریق مرگبار در ماساچوست آمریکا جان ۹نفر را گرفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) پیام مهم پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سه سرباز اسرائیلی در حمله مقاومت به تانک مرکاوا به هلاکت رسیدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) درگیری میان عناصر مورد حمایت دولت موقت و گروه‌های دروزی در سوریه| حداقل ۱۳۰ نفر کشته شدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور عراق با رئیس‌جمهور (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: مهلت خروج مهاجران افغانستانی‌ غیرمجاز تا پایان شهریورماه تمدید شد بقائی: وزرای خارجه ایران و روسیه فردا در چین درباره مسئله هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کنند آیت‌الله علم‌الهدی: امروز باید هوشمندانه و با حفظ انسجام ملی در برابر دشمن عمل کرد| حجاب، خط مقدم غیرت دینی است
سرخط خبرها

رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۵۸۱۵
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴)
رئیس‌جمهوری صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین در جریان سفری یک‌ روزه و با هدف بازدید از اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز و ارزیابی میدانی طرح‌های توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار با استقبال نماینده ولی فقیه در البرز و استاندار البرز وارد این استان شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این سفر در چارچوب طرح ملی ۲۰۲۰ و با تمرکز بر بررسی وضعیت ۶۷ محله کمتر برخوردار هدف قرارگاه اجتماعی استان انجام می‌شود.

پزشکیان در این بازدید‌ها از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های قرارگاه اجتماعی استان و همچنین نتایج اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قرار خواهد گرفت.

بازدید از نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های محله‌های هدف قرارگاه اجتماعی استان و طرح ۲۰۲۰ و گفت‌و‌گو با فعالان اجتماعی و مدیران محلی از دیگر برنامه‌های این سفر عنوان شده است.

سفر رئیس‌جمهوری به استان البرز با محوریت تقویت عدالت اجتماعی، ارتقاء شاخص‌های توسعه در محله‌های کم برخوردار و حمایت از ابتکارات مردمی در قالب قرارگاه اجتماعی استان البرز صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور با سفر به استان البرز، از نمایشگاه اقدامات و دستاوردهای قرارگاه اجتماعی استان بازدید کرد.

مسعود پزشکیان با حضور در مدرسه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی محله چهار حصار کرج، از نمایشگاه اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز بازدید کرد و از اقدامات این قرارگاه برای محرومیت‌زدایی مطلع شد.

قرارگاه اجتماعی استان البرز در زمینه‌هایی از جمله آموزش مشاغل خانگی، قالیبافی، گلیم‌بافی، خیاطی، سفال‌کاری، مانتودوزی، آموزش به زنان سرپرست خانوار، کلاس‌های آسیب‌شناسی خانواده و ترک اعتیاد فعالیت می‌کند. این قرارگاه ۲۷ هزار ساعت آموزش مشاغل خانگی برگزار و ۱۴ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر کرده است. همچنین این قرارگاه ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی اعطا کرده است.

قرارگاه اجتماعی استان البرز طرح‌های خود را در قالب ۶۷  محله و ۲۰۲۱ پروژه برای محرومیت‌زدایی در استان برنامه‌ریزی و طراحی کرده است.

به همت این قرارگاه در سال‌های اخیر، در محله‌های کم برخوردار کرج، از جمله چهار حصار، خدمات زیربنایی و محرومیت‌زدایی مختلفی از جمله ایجاد معابر اصلی و فرعی، آسفالت معابر و جدول‌گذاری، احداث بوستان و ساخت مدارس انجام شده است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->