هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم
سرخط خبرها

جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۵۸۵۸
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
  • ۴
جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، گفت: به افتخار مقام شهدا، تصمیم گرفتیم به‌طور نمادین برای هر شهید، ۱۰ گل بکاریم؛ به این ترتیب، ۱۸۰ هزار گل برای بزرگداشت ۱۸ هزار شهید کاشته شد، این بزرگداشت نیز به زودی برگزار خواهد شد.

مهدی یعقوبی امروز پنج شنبه ۲۱ فروردین ماه در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از جشنواره لاله‌ها در پارک ملت مشهد،در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در پارک ملت و فعالیت‌های استقبال از بهار اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های مربوط به استقبال از بهار از مردادماه آغاز شد و یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های ما، برگزاری جشنواره گل‌های پیازی و لاله است، امسال حدود ۱۸۰ هزار گل پیازی شامل لاله و نرگس در نقاط مختلف شهر کاشته شده است که بخش عمدۀ آن مربوط به گل‌های لاله می‌شود، خرید این گل‌ها از مرداد و شهریورماه انجام شده و عملیات کاشت در ماه‌های گذشته به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شد که این گل‌ها با توجه به شرایط جوی، در زمان مناسبی به گل بنشینند.

تعداد بازدید : 3111

وی افزود: علاوه بر پارک ملت و باغ گل‌ها، بخش‌هایی از این گل‌ها در سطح شهر و همچنین بوستان‌هایی که مزار شهدا در آنها قرار دارد، کاشته شده است. به افتخار مقام شهدا، تصمیم گرفتیم به‌طور نمادین برای هر شهید، ۱۰ گل بکاریم؛ به این ترتیب، ۱۸۰ هزار گل برای بزرگداشت ۱۸ هزار شهید کاشته شد، این بزرگداشت نیز به زودی برگزار خواهد شد.

یقوبی بیان کرد: یکی دیگر از جشنواره‌های فرهنگی و زیباسازی که با استقبال گسترده شهروندان روبه‌رو شد، جشنواره «نسیم مسیر نوبهاری» بود که امسال با وجود درخواست‌های مکرر، تا پایان فروردین‌ماه تمدید شد. همچنین جشنواره گل‌های پیازی از دیگر برنامه‌های برجسته استقبال از بهار است که بازخورد بسیار خوبی داشته و رضایت عمومی شهروندان را به‌دنبال داشته است.

وی افزود: به منظور افزایش ماندگاری جشنواره گل‌های لاله، امسال با ترکیب گل‌های زودرس، میان‌رس و دیررس تلاش کردیم تا زمان برگزاری جشنواره را به حدود یک ماه یا حتی بیشتر افزایش دهیم. در کنار گل‌های پیازی، از گل‌های دیگر مثل کالانکو نیز استفاده شده است تا زیبایی بیشتری در سطح شهر ایجاد شود. خوشبختانه این ترکیب گل‌ها و برگزاری جشنواره، باعث افزایش نشاط و رضایت شهروندان شده است.

یعقوبی ضمن اشاره به اقدامات گسترده در زمینه استقبال از بهار، اضافه کرد: امسال تصمیم گرفتیم مدت زمان جشنواره‌های شهری به‌ویژه جشنواره گل‌های پیازی را بیشتر کنیم تا فرصت کافی برای شهروندان فراهم باشد که از زیبایی‌های ایجاد شده در شهر بهره‌مند شوند.

مشهد؛ شهرداری برتر در اسکان مسافر و فعالیت‌های استقبال از بهار در کشور

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، گفت: در ادامه فعالیت‌های استقبال از بهار، علاوه بر کاشت گل‌ها، اقدامات دیگری نظیر نظافت شهر و پاکیزگی معابر انجام شد که مشهد امسال توانست به‌عنوان شهرداری برتر در زمینه اسکان مسافران و فعالیت‌های استقبال از بهار در کشور شناخته شود. همچنین در استان خراسان رضوی، مشهد به‌عنوان بهترین شهر در خدمات سفر انتخاب شد، که این موفقیت، نتیجه زحمات همکاران ما در حوزه‌های مختلف است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کاظم.
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
0
1
شهرداری مشهد نه تنها در ایران بلکه در دنیا بی رقیب و بی همتاست.مدیریت کلان شهر مشهد با میلیون ها مسافر کار آسانی نیست. آفرین بر تمام عزیزان در شهرداری مشهد
المیرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
0
0
خیلی خوب بود من دیروز اینجا بودم... از من نصیحت تو این هوای خوب بعد از حال کردن از این منظره یه سر به کافی‌شاپ بزنین میچسبه
چپقیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
0
0
عوض اینکارا بیاین کوچه ها را روکش آسفالت کنین،شهدا راضی تر میشن!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
0
0
بسیار عالی. ممنون از شهردار محترم. امیدوارم چنین برنامه های شادی آفرین در تمام سال در سطح شهر اجرا بشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->