سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند
سرخط خبرها

معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود

  • کد خبر: ۳۲۵۸۸۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود
معاون هماهنگ کننده ارتش با تشریح برخی از ابعاد شخصیتی شهید سپهبد صیاد شیرازی گفت: نقش این شهید بزرگوار در پیروزی انقلاب اسلامی قابل تأمل است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری روز پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ در بیست و ششمین سالگرد مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد صیاد شیرازی که در مسجد امام خمینی (ره) ستادکل برگزار شد، اظهار داشت: ابعاد شخصیتی شهید صیاد شیرازی بسیار گسترده و پیچیده است. اگر بخواهم در یک جمله بگویم که شهید صیاد را چگونه می‌شناسم، ممکن نیست، اما می‌توان گفت که او یک الگو است.

وی با اشاره به اینکه این الگو دارای ابعاد، مؤلفه‌ها و شاخص‌هایی است که باید به تمامی آنها پرداخته شود، افزود: در زمان پیروزی انقلاب، هنگامی که شهید صیادی به عنوان سروان در مرکز آموزش خدمت می‌کرد، نقش بسزایی در این پیروزی داشت و این یک بعد از شخصیت وی است که اگر باز شود، مطالب بسیار زیادی را در بر خواهد گرفت.

دریادار سیاری گفت: اگر به ناآرامی‌هایی که عناصر ضد انقلاب پس از پیروزی انقلاب در گوشه و کنار کشور به وجود آوردند، نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که شهید صیاد یکی از نخستین افرادی بود که در صحنه حضور پیدا و چگونه با عناصر منافق مقابله کرد. او توانست امنیت و آسایش را برای مردم در آن مناطق به ارمغان آورد که این خود یک بعد دیگر از شخصیت اوست.

وی گفت: علاوه بر این، می‌توان به نقش شهید صیاد در دوران دفاع مقدس اشاره کرد. مسئولیت‌هایی که او در این زمان بر عهده داشت، جایگاه ویژه‌ای دارد. نحوه فرماندهی و مدیریت او به ویژه در عملیات‌هایی مانند فتح‌المبین و بیت‌المقدس، قابل ذکر و بحث و گفت‌و‌گو است.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: نقش شهید صیاد شیرازی در ایجاد اتحاد میان نیرو‌ها نیز بسیار حائز اهمیت است. او نخستین کسی بود که به این کار دامن زد، زیرا اتحاد و انسجام رمز پیروزی ما در دوران دفاع مقدس بود. شهید صیاد با دلیرمندی و شجاعت، بار این مسئولیت را بر دوش کشید.

وی ادامه داد: زمانی که شهید صیاد به شهادت رسید، فردی که بر تابوت او بوسه می‌زدند، معنای عمیق و گسترده‌ای از معنویت را به همراه داشتند. به این نکات باید توجه ویژه‌ای داشت.

دریادار سیاری افزود: اگر ویژگی‌های شخصیت شهید صیاد را در ابعاد مختلف تبیین کنیم و در قالب کتابی برای نسل فعلی و آینده ارائه دهیم، آیندگان می‌توانند از این الگو بهره‌برداری لازم را داشته باشند و بدانند که چنین شخصیت‌هایی در کشور ما وجود داشته‌اند که توانسته‌اند از انقلاب و تمامیت ارضی کشور دفاع کنند.

سخنگوی دولت: تک تک ما ایرانیان وامدار شهدا هستیم

سخنگوی دولت نیز در بیست و ششمین سالگرد مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد صیاد شیرازی گفت: تک تک ما ایرانیان وامدار شهدا هستیم.

فاطمه مهاجرانی افزود: در مورد شهید صیاد شیرازی به جهت شکست سختی که منافقان در عملیات مرصاد از او خوردند و زخمی که بر پیکرشان بود و آن ترور ناجوانمردانه‌ای که اتفاق افتاد وظیفه ماست که در راستای بزرگداشت مقام این شهدا و پاسداشت آنها حضور پیدا کنیم. به جهت اینکه یادآور شویم که این کشور تمامیت سرزمینی خودش را آسان به دست نیاورده و آسان حفظ نکرده و چنین خون‌های پاکی بر خاک ریخته شدند تا امروز ایران، ایران باشد.

وزیر اطلاعات: توانمندی و اقتدار نیرو‌های مسلح ما قدرت‌های بزرگ را به چالش کشیده است

وزیر اطلاعات نیز در این مراسم ارتش امروز را غیرقابل مقایسه با ارتش قبل از انقلاب توصیف کرد و گفت: امروز توانمندی و اقتدار ارتش و نیرو‌های مسلح ما در دنیا زبانزد بوده و قدرت‌های بزرگ و آمریکا را به چالش کشیده است.

حجت‌الاسلام اسماعیل خطیب اظهار داشت: ارتش امروز با ارتش قبل از انقلاب قابل قیاس نیست؛ چرا که ارتش امروز مکتبی و شجره طیبه است.

وی با تاکید بر اینکه ارتش امروز در خدمت مردم است نه در مقابل مردم، یادآور شد: امروز توانمندی و اقتدار ارتش و نیرو‌های مسلح ما در دنیا زبانزد و قدرت‌های بزرگ و آمریکا را به چالش کشیده و آرایش‌های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح است.

بیست و ششمین سالگرد شهادت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی صبح امروز (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) در مسجد امام خمینی (ره) ستاد فرماندهی ارتش برگزار شد.

در این مراسم سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد اکرمی‌نیا» معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی آجا و امیر سرتیپ «محمد محمودی» معاون اجرایی ارتش، حضور داشتند.

همچنین امیر سرتیپ «سید حسام هاشمی» جانشین رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد یوسفی خوش‌قلب» معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، و «مهدی صیاد شیرازی» فرزند شهید علی صیاد شیرازی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری از دیگر مسئولانی بودند که در مراسم بزرگداشت شهید علی صیاد شیرازی حضور یافتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->