سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس
سرخط خبرها

پرونده مالیاتی پرسپولیس بالاخره «صفر» شد

  • کد خبر: ۳۲۶۱۱۳
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
پرونده مالیاتی پرسپولیس بالاخره «صفر» شد
بالاخره بدهی نجومی باشگاه پرسپولیس در بخش مالیاتی که بعد از تعیین تکلیف، قطعی شده بود، صفر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس نسبت به تعیین تکلیف، پرداخت و تسویه بدهی‌های قطعی شده مالیاتی خود از سال ۱۳۷۵ تاکنون اقدام کرد و پرونده این بخش از تعهدات مالی خود را که با توجه به رقم سنگین آن، لاینحل تلقی می‌شد و بار‌ها باعث خلل در امور باشگاه شده بود را پس از نزدیک به سه دهه برای همیشه بست.

باشگاه پرسپولیس چندی پیش نیز نسبت به تعیین تکلیف و بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی که برای چند دهه انباشته شده بود، اقدام کرد.

این دو اقدام از جهت حل و فصل مشکلات مالی و اقتصادی باشگاه که از موانع پویایی آن در سال‌های آینده می‌شد و همچنین اخذ مجوز (حرفه‌ای‌سازی) از کنفدراسیون فوتبال آسیا حائز اهمیت ویژه و حیاتی بود.

معوقات مالیاتی پرسپولیس، همچنین مشکلاتی، چون بسته شدن حساب‌های بانکی، ممنوع الخروجی و توقیف اموال را برای برخی از مدیران سابق باشگاه به وجود آورده بود.

بر این اساس از چندی پیش، از سوی مدیرعامل، ماموریت ویژه‌ای به پیمان حدادی عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی باشگاه و امیرهوشنگ پناهی، معاون اداری و مالی باشگاه برای پیگیری این موضوع محول شد و در نهایت، برای نخستین بار این مشکل پرسپولیس به صورت قطعی و با مدیریت رضا درویش حل و فصل شد.

قابل ذکر این که در ادوار و سال‌های گذشته نیز بار‌ها توافق‌هایی بین باشگاه پرسپولیس و سازمان امور مالیاتی شکل گرفت ولی در نهایت بنا به دلایل مختلف، مشکل لاینحل باقی مانده بود، اما این بار با پیگیری‌ها و تعیین تکلیفی که صورت گرفت، هر آن چه تعهدات مالیاتی که از سال ۱۳۷۵ تاکنون قطعی و تکلیف شد، پرداخت گردید.

در این خصوص همکاری و مساعدت ریاست سازمان امور مالیاتی، قابل تقدیر و تشکر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->