سرخط خبرها

باشگاه استقلال علیه دانیال مرادی سند روکرد + عکس

  • کد خبر: ۳۲۶۱۶۰
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
باشگاه استقلال علیه دانیال مرادی سند روکرد + عکس
رئیس دپارتمان داوری کمیته داوران فدراسیون فوتبال ادعا کرده باشگاه استقلال هیچ درخواستی مبنی بر تغییر داور بازی این تیم مقابل فولاد به کمیته داوران ارسال نکرده، اما باشگاه استقلال با انتشار سند، این ادعا را تکذیب کرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، دانیال مرادی، رئیس دپارتمان داوری کمیته داوران فدراسیون فوتبال، مدعی شده باشگاه استقلال در راستای تغییر داور بازی این تیم مقابل فولاد هیچ درخواستی به کمیته داوران ارسال نکرده است.

ساعاتی بعد از طرح این ادعا توسط این فرد که چالش‌های زیادی در راه برگزاری مسابقات فوتبال و چیدمان داوران به وجود آورده، باشگاه استقلال با انتشار سندی پرده از حقایق برداشت تا مشخص شود نامه‌ای از سوی باشگاه استقلال برای کمیته داوران با این مضمون ارسال شده، اما کسی توجهی نداشته است.

این بی‌توجهی درحالی از سوی کمیته داوران و شخص داوری که در چیدمان داوران نقش دارد، اعمال شده که هواداران این باشگاه قبل از برگزاری این بازی به‌شدت از انتخاب بیژن حیدری به عنوان داور بازی با فولاد انتقاد کردند و  خواستار تغییر داور شدند، اما گوش شنوایی در کمیته داوران وجود نداشت و بیژن حیدری در آن بازی قضاوت کرد و با اعلان یک پنالتی با کمک وی‌ای‌آر حواشی زیادی به وجود آورد.

به‌هرحال لازم است که رئیس فدراسیون فوتبال یک تجدید نظر کلی در انتخاب مسئولان کمیته داوران داشته باشد و افراد بی‌تجربه‌ای همچون دانیال مرادی را از صحنه‌گردانی دور کرده و کار را به افراد باتجربه و کاردان بسپارد.

اینکه یک مسئول در کمیته داوران این‌گونه مدعی می‌شود از طرف یک باشگاه برای این کمیته نامه‌ای ارسال نشده و بعد باشگاه استقلال سند ارسال نامه را رومی‌کند، نشان‌دهنده سیاست‌گذاری‌های نادرست است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->