۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان

  • کد خبر: ۳۲۶۱۸۳
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۵
احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان
رئیس فدراسیون فوتبال برای توضیح پیرامون حذف تیم‌های جوانان و نوجوانان به وزارت ورزش و جوانان احضار شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم نوجوانان ایران بعد از قبول شکست تلخ مقابل تاجیکستان و تنها با یک امتیاز که مقابل کره شمالی به دست آورده بود و شکست تلخ دیگر مقابل عمان، از رسیدن به جام جهانی با حضور ۴۸ تیم که قرار است در کشور قطر برگزار شود، محروم شد.

این نتایج ضعیف نگاه‌ها را متوجه فدراسیون فوتبال کرده است. گرچه ساعاتی قبل با استعفای چمنیان موافقت شده است، اما رئیس فدراسیون فوتبال از سوی دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به این وزارتخانه احضار شده است تا پیرامون نتایج ضعیفی که به دست آمده، توضیح دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->